«Παίζουμε και γι' αυτούς»

Οι προσφυγές στην Καλλονή απασχολούν και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το FL News σας ενημέρωσε πρώτο την Τρίτη (25/04) σχετικά με την κίνηση της διοίκησης της Καλλονής να πληρώσει τα μισά οφειλόμενα στον Κώστα Δαύκο. Η προθεσμία εξόφλησης εκπνέει την Πέμπτη (27/04) και μέχρι τότε οι «κυανέρυθροι» ελπίζουν ότι ο πρώην γκολκίπερ της ομάδας της Λέσβου θα δεχτεί να πάρει το υπόλοιπο ποσό τον Μάιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρεθούν οριστικά τρεις βαθμοί.

Η ΑΕΛΚ, βέβαια, εκτός των διαιτητικών εξόδων που έχει να πληρώσει ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό, θα πρέπει έως τις 2 Μαΐου να καταθέσει διακανονισμένες δόσεις και στους Άντριου Χογκ (12.143 ευρώ), Μίροσλαβ Μάρκοβιτς (6.584 ευρώ). Όπως είναι λογικό, την προσπάθεια της ΠΑΕ παρακολουθούν με αγωνία άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και όπως σημείωναν μέλη του στο FL News: «Πρέπει όλοι να δείξουν κατανόηση και συναδελφικότητα. Παλεύουμε και παίζουμε και γι' αυτούς...».

Στα αγωνιστικά, ο Ραφαήλ Γιουκαρής αν και συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές ματς και θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του απέναντι στα Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep