Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαλάρωμα... στα Χανιά

Ο Νίκος Καρανίκας αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα της ΑΕΛ ώστε να καλύψει την απουσία του Κώστας Νεμπεγλέρα στα χαφ. Ο Νίκος Καρανίκας αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα της ΑΕΛ ώστε να καλύψει την απουσία του Κώστας Νεμπεγλέρα στα χαφ.

 

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο γήπεδο του ΑΟ Χανίων.

Νωρίς το πρωί έφυγε από την Λάρισα η ομάδα της ΑΕΛ και το απόγευμα έκανε την καθιερωμένη χαλαρή προπόνηση πριν από τα ματς επί κρητικού εδάφους. Ο Μιχάλης Ζιώγας θα προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με το ματς της Κυριακής απέναντι στην Καλλονή διότι λείπουν οι Νεμπεγλέρας και Βενετίδης. Ο Νίκος Καρανίκας θα πάρει θέση στα χαφ και ο Παναγιώτης Κατσιαρός θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.
Στην Λάρισα έχει μείνει και ο Ιοάν Λασιμάντ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (τενοντίτιδα).
Την αποστολή της ΑΕΛ που βρίσκεται στα Χανιά για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά που θα καλυφθεί τηλεοπτικά (16.30 OTE TV) αποτελούν οι: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Πρίφτης, Ζεκίνια, Γκονζάλεζ, Πίνα, Κατσιαρός, Καούνος, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Μπλέντι, Τσιάρας, Παπαγεωργίου, Σιατραβάνης, Χασομέρης, Χατζής, Ψωμάς, Γκαλίτσιος, Φωτιάς και Γκρούμπιεσιτς.

Η διοίκηση της ΑΕΛ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Γιώργο Βούρβαχη, για την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου, όπως επίσης και τους υπευθύνους του συλλόγου ΑΟ Χανίων για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep