Χωρίς άγχος απέναντι στα Τρίκαλα

Μόνο να κερδίσουν έχουν στον Αιγινιακό από την αναμέτρηση της Κυριακής (23/04)

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται στον Αιγινιακό η προετοιμασία ενόψει της επίσκεψης της ομάδας στα Τρίκαλα, την Κυριακή (23/04, 16:00), για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας της Βόρειας Πιερίας είναι αρκετά καλό. Οι ιθύνοντες του συλλόγου γνωρίζουν πως κανείς δεν θα τους ζητήσει τον λόγο αν δεν τα καταφέρουν απέναντι στα… δαιμονισμένα Τρίκαλα (10 συνεχόμενες νίκες) και αυτό ακριβώς προσπαθούν να περάσουν και στους παίκτες της ομάδας, ζητώντας τους να παίξουν χωρίς άγχος και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την έκπληξη.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, για ακόμα μία ημέρα, ο Γιάννης Βλάχος είδε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση της ομάδας. Σε αντίθεση με την Δευτέρα (18/04) όπου το βάρος δόθηκε στην γυμναστική, στην προπόνηση της Τρίτης (19/04), 43χρονος τεχνικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, έδωσε περισσότερη έμφαση στην τακτική και στο πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να… εξολοθρεύσει τα αντίπαλα ατού. 

Να θυμίσουμε πως από το παιχνίδι της Κυριακής (23/04) θα απουσιάσει ο τιμωρημένος (επτά κίτρινες κάρτες) Γιάννης Τσολακίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep