Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Νεμπεγλέρα – Βενετίδη

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι τιμωρημένος και δεν θα είναι στην αποστολή της Λάρισας για το ματς με τον Πλατανιά, όπως και οι Βενετίδης, Λαζιμάντ. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι τιμωρημένος και δεν θα είναι στην αποστολή της Λάρισας για το ματς με τον Πλατανιά, όπως και οι Βενετίδης, Λαζιμάντ.

Η ΑΕΛ αναχωρεί τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς για τα Χανιά με τρεις απουσίες, αφού εκτός από τους Νεμπεγλέρα και Βενετίδη δεν θα είναι στην αποστολή και ο Ιοάν Λασιμάντ.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του και ο Στέλιος Βενετίδης για λόγους αποφόρτισης έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Τετάρτης (2/5) με τον Πλατανιά στα Χανιά. Εκτός είναι και ο Ιοάν Λαζιμάν που τον ταλαιπωρεί μια τενοντίτιδα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έκαναν το απόγευμα προπόνηση αποκατάστασης από το ματς της Κυριακής με την Καλλονή και νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουν από την Λάρισα με τελικό προορισμό τα Χανιά. Ο Μιχάλης Ζιώγας πήρε είκοσι ποδοσφαιριστές μαζί του και θα αποκλείσει δύο πριν την αναμέτρηση με τον Πλατανιά που είναι προγραμματισμένη για τις 16.30 της Τετάρτης ώστε να προλάβει να επιστρέψει την ίδια μέρα στην βάση της η ομάδα της Λάρισας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Πρίφτης, Ζεκίνια, Γκονζάλεζ, Πίνα, Κατσιαρός, Καούνος, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Μπλέντι, Τσιάρας, Παπαγεωργίου, Σιατραβάνης, Χασομέρης, Χατζής, Ψωμάς, Γκαλίτσιος, Φωτιάς και Γκρούμπιεσιτς.

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2012 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep