Μήνυμα ενότητας από τη διοίκηση

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ βρέθηκε στην προπόνηση του ΟΦΗ την Τρίτη (18/04).

Στην Κρήτη θα μείνει μέχρι και το τέλος του Απριλίου ο ΟΦΗ, καθώς στο πρόγραμμα ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Αχαρναϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Μάλιστα ο αγώνας με την «ελαφρά ταξιαρχία» θα είναι ο πρώτος σε μία σειρά δύσκολων αγώνων απέναντι στους πρωτοπόρους, αφού έπειτα οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τους Λαμία και Άρη. Το επόμενο διάστημα είναι επομένως ιδιαίτερα δύσκολο για τους Κρητικούς γι’ αυτό και η διοίκηση του συλλόγου θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κόντρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (18/04) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου πέρα από τις ευχές για το Πάσχα, οι ιθύνοντες τόνισαν τη σημασία των επόμενων αγώνων όπου στόχος είναι να συνεχίσει η ομάδα την επιτυχημένη της πορεία και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.

Παράλληλα έστειλαν μήνυμα ενότητας, σημειώνοντας πως οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση και ο κόσμος θα πρέπει να είναι μαζί και προσηλωμένοι ενόψει αυτών των κρίσιμων αναμετρήσεων.

Last modified onΤρίτη, 18 Απρίλιος 2017 12:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep