«Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Γιώργος Μαραντάς μετά τη νίκη (2-1) επί του Πανσερραϊκού.

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Γιώργος Μαραντάς εξήρε την προσπάθεια όλων για να έρθει το τρίποντο απέναντι στον Πανσερραϊκό και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του. Το FL News ηταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι όπως ξεκίνησε, λόγω της βαθμολογικής πίεσης που έχουμε. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο. Στο τέλος αγχωθήκαμε με το γκολ του Πανσερραϊκού, αλλά σε γενικές γραμμές η ομάδα ήταν πολύ καλά τακτικά, και επιθετικά και αμυντικά. Οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή βοήθησαν πάρα πολύ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του. Ελπίζουμε τώρα που έρχονται τα δύσκολα παιχνίδια να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί, ούτως ώστε τα παιδιά που είναι στην ομάδα να δείξουν την πραγματική τους αξία».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Γιώργος Λύρας τόνισε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δουλεύουμε σκληρά κάθε εβδομάδα και αυτό αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη η οποία ουσιαστικά μας κρατάει στην κατηγορία. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι και αυτό οφείλεται στον προπονητή μας. Όλα οφείλονται σ’ αυτόν. Δουλεύουμε και εμείς, τηρούμε κατά γράμμα τις οδηγίες και είμαστε καλά, κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep