Μίχος: «Νίκη εμπειρίας»

Ο Πέτρος Μίχος, αρχικά αναφέρθηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Άμφισσας και στάθηκε στην αρνητική ψυχολογία των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Φωκικού:

«Γυρίσαμε μετά το Πάσχα. Είχαμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια και εννοώ Θρασύβουλο, Αγροτικό Αστέρα και το σημερινό, εκ των οποίων στα δύο η ομάδα –με το Θρασύβουλο και το σημερινό-ήταν πραγματικά καλή, έβγαζε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Μόνο με τον Αγροτικό Αστέρα δεν ήμασταν καλοί. Τα χάσαμε και τα τρία με αποτέλεσμα να βγουν κάποιες παθογένειες στην ομάδα, που είναι ανασταλτικού χαρακτήρα, πιο πολύ για την ψυχολογία των παικτών.»

Αναφορικά με το σημερινό ματς, ο Πέτρος Μίχος επεσήμανε πως μετά το γκολ οι παίκτες της ομάδας της Άμφισσας, κατέρρευσαν. Αναλυτικά είπε:

«Όσο για το σημερινό παιχνίδι θα πω πως δίκαια η Παναχαϊκή, ως ομάδα που διεκδικεί την άνοδο μέσα από τα play off, κατάφερε να κερδίσει. Εμείς καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις πρώτες δυσκολίες του παιχνιδιού και όχι μόνο αυτό. Μπορώ να πω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Μπορούσαμε να πετύχουμε εμείς το πρώτο γκολ, αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχτήκαμε τέρμα που ανέτρεψε το σχεδιασμό μας αλλά πιο πολύ αυτό που ενοχλεί είναι ότι στον ψυχολογικό τομέα, κατέρρευσαν οι παίκτες μου. Ασφαλώς, δεν θα υποτιμήσω την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά πρέπει να πω ότι η εμπειρία σε πολλά πράγματα «δίνει νίκες», και αυτή ήταν με τη πλευρά της Παναχαϊκής σήμερα».

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2012 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep