«Καθίσματα στην… τάφρο»

Ο Πανελευσινιακός αρνήθηκε ότι έγιναν επεισόδια στον αγώνα με τη Λαμία.

Διπλή απολογία για τον Πανελευσινιακό την Πέμπτη (06/04). Η ομάδα της δυτικής Αττικής βρέθηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή κατηγορούμενη για ρίψεις καθισμάτων και γιατί, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, ο φυσικοθεραπευτής, Γιώργος Τασιούλας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή, υπήρξε εκατέρωθεν ρίψη καθισμάτων, όμως ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Πανελευσινιακός, Χρήστος Παλαιολόγος υποστήριξε: «Ήταν σπασμένα τα καθίσματα. Δεν πετάχτηκαν. Απλά την ώρα του αγώνα οι σεκιούριτι τα πέταξαν στην τάφρο που εκεί δεν υπάρχει κανείς».

Η πρωτοδίκης Μαρίνα Μπόζνου τόνισε ότι ο παρατηρητής και η Αστυνομία κάνουν λόγο στις εκθέσεις τους για συμπλοκές, αλλά ο Παλαιολόγος είπε: «Δεν έγινε καμία συμπλοκή. Κάποια παιδιά πήγαν προς τη μεριά των οπαδών της Λαμίας και η Αστυνομία με τους σεκιούριτι τους απομάκρυνε. Μόνο νερά πέταξαν, όχι μπουκάλια, μόνο νερά».

«Άρα λέτε ότι καμία πλευρά δεν πέταξε καθίσματα», απάντησε η Μπόζνου και ρώτησε: «Και η αστυνομία γιατί το λέει αυτό;». Ο εκπρόσωπος της ομάδας της δυτικής Αττικής απάντησε: «Ποιος ξέρει… Να μην έπεσε κάτι στην αντίληψή μου; Από εμάς 30 παιδάκια ήταν. Δεν έγινε ούτε μία συμπλοκή, ενώ και από την πλευρά της Λαμίας δεν υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί».

«Με άδεια ο φυσικοθεραπευτής»

Σχετικά με την είσοδο του φυσικοθεραπευτή, Γιώργου Τασιούλα στον αγωνιστικό χώρο, ο Παλαιολόγος ισχυρίστηκε: «Δεν μπορεί να μπει χωρίς άδεια. Έσκυψε πάνω από τον παίκτη που ήταν στη γραμμή και περίμενε εντολή από τον διαιτητή. Ψέματα θα σας πω; Αν έμπαινε χωρίς άδεια θα τον απέβαλε ο διαιτητής. Αντί αυτού απέβαλε μόνο τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας και το παιδάκι έφαγε τρεις αγωνιστικές».

Η Μπόζνου στάθηκε στην έκθεση του παρατηρητή που σημειώνει ότι ο φυσικοθεραπευτής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει άδεια, αλλά το στέλεχος της ΠΑΕ απάντησε πως ο διαιτητής δεν γράφει τίποτα σχετικό στο φύλλο αγώνα. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο νομικός, Παναγιώτης Μπιλίρης, ο οποίος ανέφερε ότι ο διαιτητής δεν έχει γράψει καμία παρατήρηση, ενώ δεν υπήρξε και διακοπή του αγώνα. «Σίγουρα υπήρξε ένταση, αλλά όχι στον βαθμό που περιγράφεται», είπε για τα επεισόδια.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 03:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep