Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Αγώνες σωτηρίας στην έδρα μας»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε πως είναι σημαντικό για τον Βύζαντα Μεγάρων πως έχει τα τέσσερα από τα έξι ματς που μένουν μέσα στην έδρα του. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε πως είναι σημαντικό για τον Βύζαντα Μεγάρων πως έχει τα τέσσερα από τα έξι ματς που μένουν μέσα στην έδρα του.

 Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε πως το πλεονέκτημα του Βύζαντα είναι πως τα τέσσερα από τα έξι ματς που μένουν είναι στην έδρα του.

Ο τεχνικός του Βύζαντα Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε πως η παραμονή στην κατηγορία για την ομάδα των Μεγάρων θα κριθεί στα τέσσερα ματς που έχει στην έδρα του και ιδίως σε αυτό της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο. «Δεν έχω να πω πολλές κουβέντες. Δεν δικαιούμασταν τίποτε από το σημερινό παιχνίδι. Η Καλλιθέα ήταν σαφώς ανώτερη και κέρδισε δίκαια. Για εμάς η συνέχεια είναι δύσκολη. Το καλό είναι πως στα έξι ματς που απομένουν τα τέσσερα είναι μέσα στην έδρα μας. Ευελπιστούμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα είναι σε δύσκολη καμπή, έχει περάσει πάρα πολλά προβλήματα φέτος και κάνουμε όλοι μια μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε την ομάδα στην Β' Εθνική. Αγωνιστήκαμε με μια πολύ καλή ομάδα, το σκορ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης». Που θα είναι το όριο των βαθμών για παραμονή; «Θα είναι 36 με 37 βαθμούς πιστεύω. Σίγουρα μετά τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής τα πράγματα δυσκολεύουν. Εμείς έχουμε τέσσερα ματς στην έδρα μας και αυτό θα είναι ένα στοιχείο που θα έχει τη σημασία του στη μάχη της παραμονής».

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2012 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep