Χαρίτος στον ΑΟΧ

Προσελήφθη προπονητής με UEFA Pro στον ΑΟΧ. Διαβεβαιώσεις της ΠΑΕ για αίσιο φινάλε και καλύτερη επόμενη μέρα.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι προσελήφθη ως συνεργάτης του Νίκου Παντέλη στην τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Χαρίτος εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι θα τακτοποιήσει όλα τα διαδικαστικά για να μην έχουν οι «κυανόλευκοι» βαθμολογικές επιπτώσεις και υποστήριξε ότι είναι σε επαφές με επιφανείς Χανιώτες, που θα ενισχύσουν διοικητικά την ΠΑΕ και θα τη βοηθήσουν να γίνει ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θέλει να ευχαριστήσει τους ηρωικούς φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδος στο γήπεδο Μάλεμε με τον Άρη. Ακόμη, προς ενημέρωση των φιλάθλων, των μελών και των φίλων της ομάδας η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ενημερώνει ότι:

Τελειώνοντας η δύσκολη πράγματι εφετινή ποδοσφαιρική περίοδος στόχος της ΠΑΕ στα υπόλοιπα παιχνίδια είναι να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα την άνετη παραμονή και να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί βαθμολογικά. Ακόμα θέλει να γνωστοποιήσει προς όλους ότι παρά τις δύσκολες συγκυρίες που παρουσιάζονται (ανάκληση πιστοποιητικού - κατάπτωση εγγυητικής - προσφυγές) η ΠΑΕ με προσεκτικές κινήσεις και συντονισμένες προσπάθειες θα τακτοποιήσει όλα αυτά τα διαδικαστικά θέματα ώστε χωρίς καμία βαθμολογική επίπτωση να πάει στο στόχο της.

Ακόμα, βασικό μέλημα των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι η επόμενη ημέρα του σωματείου:

Προς τούτο οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με επιφανείς Χανιώτες παράγοντες, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει επιθυμία να ασχοληθούν με τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, ώστε τη νέα περίοδο κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά να φανεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, συνεργάτης του κυρίου Παντέλη προσελήφθη ο προπονητής κύριος Χαρίτος Γεώργιος, κάτοχος πτυχίου UEFA Pro.

Εκ του δελτίου Τύπου της ΠΑΕ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep