Συζήτηση ενεργοποίησης

Η ΑΕΛ Καλλονής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, έχει αρκετές ημέρες περιθώριο για την τακτοποίηση των οφειλών προς τους Δαύκο, Γιορέντε.

Ένα ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ πλήρωσε τη Δευτέρα (03/04) η ΑΕΛ Καλλονής στους Άντριου Χογκ, Μίροσλαβ Μάρκοβιτς στο πλαίσιο της εξόφλησής τους σε 8 δόσεις. Επόμενος στόχος της διοίκησής της είναι ο διακανονισμός με τους Ραούλ Γιορέντε, Κώστα Δαύκο. Και μπορεί το Διαιτητικό Δικαστήριο σε ανακοίνωσή του στις 31 Μαρτίου να αναφέρθηκε σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, όμως το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι υπάρχει ακόμα διάστημα για να επιτευχθεί συμφωνία με τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει προγραμματίσει συζήτηση ενεργοποίησης ποινών την Τρίτη (11/04) και όταν κοινοποιηθεί η απόφαση, θα δοθεί προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών στην ΑΕΛΚ για να τακτοποιήσει τις οφειλές της.

Σε ό,τι αφορά, τέλος στο συμβούλιο της Football League, η ομάδα της Λέσβου έπειτα από διαδοχικές απουσίες, εκπροσωπήθηκε από τον Προκόπη Καρτάλη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 01:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep