Σοκ με Φαζό

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο Μανώλης Φαζός στον ΟΦΗ.

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν στον ΟΦΗ σχετικά με τον τραυματισμό του Μανώλη Φαζού στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες... Σημειώνεται ότι ο Φαζός πέρασε ως αλλαγή στο 83', αλλά χτύπησε δύο λεπτά μετά την είσοδό του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Ατυχος στάθηκε ο Μανώλης Φαζός, καθώς το αποτέλεσμα της μαγνητικής που έκανε για τον τραυματισμό του, στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (0-3), έδειξε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η διάγνωση του γιατρού του ΟΦΗ, χειρούργου-ορθοπεδικού Γιώργου Στεφανουδάκη, αναφέρει ότι ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπεί στο χειρουργείο, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα του. Ο χρόνος αποθεραπείας προσδιορίζεται στους 5-6 μήνες. Η επέμβαση στον Μανώλη Φαζό, θα προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες».

Από την προσεχή αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βουό. Αντίθετα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Βαλλιάνος, Ράντι.

Last modified onΔευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep