«Καθαρό πέναλτι»

Ο Γιώργος Κόλτσης υποστήριξε ότι ήταν καθαρό πέναλτι, με το οποίο νίκησε η Λαμία την Καλλιθέα.

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ αναφέρθηκε παράλληλα και στην αποβολή του Καραγιάννη, αλλά και στο τρίποντο που φέρνει τη Λαμία ακόμη πιο κοντά στο στόχο της ανόδου. Το FL News ήταν στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζεις τις δηλώσεις του Γιώργου Κόλτση:

«Ήταν Μία πολύ σπουδαία νίκη για την ομάδα μου, απέναντι σε μία ομάδα που μας δυσκόλεψε, που είχε δείξει ότι έχει ποιότητα ειδικά στην έδρα της. Αυτό κάνει πολύ μεγαλύτερη τη νίκη μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, ειδικά όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Πραγματικά έδωσαν και την ψυχή τους. Είναι μία νίκη που μας κρατάει μέσα στο στόχο και μας δίνει τη δυνατότητα να πιστεύουμε ότι θα είμαστε εμείς η μία ομάδα που θα ανέβουμε στη Super League. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά και στον κόσμο, που ακολούθησε και μας βοήθησε στο γήπεδο της Καλλιθέας. Ευχαριστώ  και στην Καλλιθέα για τη φιλοξενία».

Για τη διαδικασία αλλαγής του Καραγιάννη, που τελικά αποβλήθηκε:

«Έχει δεχθεί την πρώτη κίτρινη κάρτα και τη στιγμή εκείνη μας ενημερώνουν ότι ο Τάκης Σπυρόπουλος ζήτησε αλλαγή και σε εκείνο το χρονικό σημείο είπαμε να πάρουμε πίσω την αλλαγή για να μπει ο Σπυρόπουλος και μάλλον ο διαιτητής θεώρησε ότι το κάναμε για κάποιο λόγο, για καθυστέρηση και έβγαλε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και απέβαλε τον παίκτη.

Ήταν μία άτυχη στιγμή για εμάς, τη στιγμή που είναι δύο μέτρα για να βγει ο Καραγγιάνης, τον σταματήσαμε γιατί μας είπαν τα παιδιά ότι δεν μπορεί ο Σπυρόπουλος και μήπως γλιτώναμε την αλλαγή. Μας είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την αλλαγή».

Για το αν φοβήθηκαν μετά την αποβολή:

«Όταν μένεις με παίκτη λιγότερο και έχει πολύ χρόνο ακόμη το παιχνίδι και με τη διακοπή που είχε γίνει και ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που έχει ποιότητα και μας πίεσε... Σίγουρα ήταν δύσκολο το χρονικό σημείο μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Επαναλαμβάνω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ουσιαστικά έπαιζαν με 9 παίκτες, γιατί και ο Παπαργυρίου δεν μπορούσε να περπατήσει και μπράβο στα παιδιά που κράτησαν το αποτέλεσμα.
Είναι μία νίκη που μας κρατά στον στόχο και μας κάνει να ελπίζουμε να πάρουμε τη μία από τις δύο θέσεις ανόδου. Κρατάμε τη διαφορά που έχουμε από τον Άρη. Κάθε παιχνίδι που θα κερδίζουμε θα μας φέρνει και πιο κοντά».

Για το πέναλτι:

«Νομίζω ότι είναι καθαρό πέναλτι. Ο παίκτης είπε ότι τον βρήκε».

Για τη στάση του Καραγιάννη είναι να κάνει καθυστερήσεις και φαίνεται ότι τον σπρώχνουν και οι παίκτες δεν είναι ότι ενημερώνεται τελευταία στιγμή:

«Για  πρώτη κίτρινη δεν έχουμε παράπονα. Πριν βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, έγινε ένα μπέρδεμα, γιατί ζήτησε αλλαγή ο Σπυρόπουλος, θεώρησε ο διαιτητής ότι το κάνουμε για καθυστέρηση».

Για το ότι η επιθετική γραμμή δεν λειτούργησε και οι λίγες τελικές της Λαμίας:

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα παιδιά προσπάθησαν και μας βοήθησαν και οι αλλαγές ήμασταν καλοί. Δεν κάναμε πολλές φάσεις. Η εικόνα μας πριν την αποβολή , δείχνει ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, τότε ήταν η δική μας ομάδα».

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep