«Μηδενικός από χρέη»

Ο Αντώνης Ρέλλας αναφέρθηκε στην είσοδο συμπαίκτη στον Παναιγιάλειο, η οποία τον βάζει σε… ήρεμα νερά.

Το FL News σας ενημέρωσε πρώτο την Παρασκευή (31/03) σχετικά με την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 200 χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Το όνομα του επιχειρηματία, ο οποίος έβαλε το παραπάνω ποσό δεν το αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέλλας, όμως σε δηλώσεις του στο Ράδιο Αιγιάλεια διαβεβαίωσε ότι οι «μελανόλευκοι» θα μπορούν πλέον να πορευτούν σε ήρεμα νερά, αφού το καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν χρέη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σημείωσε ότι απομένουν τα διαδικαστικά για να μπει συμπαίκτης στον Παναιγιάλειο και υπογράμμισε πως πλέον δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος, αφού οι δύο παραπάνω κατέχουν από 40% των μετοχών. Άλλωστε είχε δεσμευτεί πρόσφατα πως όποιος συμμετείχε στην ΑΜΚ, θα έπαιρνε και δωρεάν μετοχές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Ρέλλας…

«Με την οικονομική αυτή ανάσα ο Παναιγιάλειος θα είναι το καλοκαίρι μηδενικός από χρέη. Έχει τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα στη ΔΟΥ ύψους 45 χιλιάδων και φορολογικά η ΠΑΕ είναι στο μηδέν. Τα ασφαλιστικά είναι ρυθμισμένα και ως τον Σεπτέμβριο θα είναι μηδέν. Όπως μηδενικές θα είναι οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές και τους προμηθευτές»

«Ολοκληρώθηκε ως προς το οικονομικό σκέλος η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό της ομάδας. Απομένουν κάποια διαδικαστικά, δηλαδή να ελέγξει το υπουργείο τη σωστή καταβολή των χρημάτων και η ΕΕΑ να ελέγξει τη νομιμότητα του καταθέτη. Ήταν ένα πράγμα το οποίο ήταν απαιτητό εδώ και πολύ καιρό.

Ολοκληρώθηκε αυτή η εκκρεμότητα μετά από επίπονες συζητήσεις και δίνει μία πολύ μεγάλη ανάσα στην ομάδα. Θα μπορεί να πορευτεί σε ήρεμα νερά πλέον. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος με τη συμμετοχή και άλλων ανθρώπων μετά το πέρας της φετινής περιόδου να έχουμε καλύτερες ημέρες για την ομάδα.

«Αυτή τη στιγμή παύει να υπάρχει μεγαλομέτοχος. Δεν είμαι εγώ πλέον. Είμαστε δύο συμπαίκτες, που δεν κατέχει κανείς την πλειοψηφία. Χοντρικά να το πω, έχουμε από 40%»

Μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά ο έλεγχος δεν θα ήθελα να μπω σε ονοματολογία. Δεν είναι κάτι κρυφό και μόλις εγκριθεί το όνομα θα βγει στην επιφάνεια. Με την οικονομική αυτή ανάσα ο Παναιγιάλειος θα είναι το καλοκαίρι μηδενικός από χρέη. Έχει τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα στη ΔΟΥ ύψους 45 χιλιάδων και φορολογικά η ΠΑΕ είναι στο μηδέν. Τα ασφαλιστικά είναι ρυθμισμένα και ως τον Σεπτέμβριο θα είναι μηδέν. Όπως μηδενικές θα είναι οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές και τους προμηθευτές.

Αυτή τη στιγμή παύει να υπάρχει μεγαλομέτοχος. Δεν είμαι εγώ πλέον. Είμαστε δύο συμπαίκτες, που δεν κατέχει κανείς την πλειοψηφία. Χοντρικά να το πω, έχουμε από 40%. Δεν θεωρώ ότι αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Είχα πει ότι όποιος έβαζε χρήματα στο μετοχικό κεφάλαιο, εγώ δεν θέλω ούτε ευρώ. Αυτό υλοποιήθηκε και πλέον κανείς δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας.

«Αν βρεθεί ένας αξιόπιστος επενδυτής, τότε θα του παραχωρήσουμε δωρεάν τις μετοχές. Η ομάδα τώρα έχει άλλη υπεραξία με μηδενικά χρέη. Ενδεχόμενο αλλαγής του ΔΣ δεν υπάρχει έως τώρα. Το καλοκαίρι θα δούμε αν θα διευρυνθεί»

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό, γιατί πέρασε η εποχή του ενός. Τα πάντα γίνονται με βοήθεια και συμπαράσταση πολλών. Αυτό το μοντέλο πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ομάδες. Ένας μόνος του δεν μπορεί να αντέξει το οικονομικό βάρος μιας διοίκησης και ειδικά στη Football League.

Αν βρεθεί ένας αξιόπιστος επενδυτής, τότε θα του παραχωρήσουμε δωρεάν τις μετοχές. Με την έννοια ότι έμπρακτα θα αποδείξει ότι οι προοπτικές του για την ομάδα θα είναι σαφώς καλύτερες. Η ομάδα τώρα έχει άλλη υπεραξία με μηδενικά χρέη. Ενδεχόμενο αλλαγής του ΔΣ δεν υπάρχει έως τώρα. Το καλοκαίρι θα δούμε αν θα διευρυνθεί.

Για τα προσεχή ματς με ΟΦΗ, Λαμία, Άρη:

«Πέρασε η εποχή του ενός. Τα πάντα γίνονται με βοήθεια και συμπαράσταση πολλών. Αυτό το μοντέλο πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ομάδες. Ένας μόνος του δεν μπορεί να αντέξει το οικονομικό βάρος μιας διοίκησης και ειδικά στη Football League».

«Είναι παιχνίδια που προκαλούν το ενδιαφέρον. Ο ΟΦΗ και ο Άρης είναι πολύ ιστορικές ομάδες και έχουμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοια ματς στο Αίγιο. Η Λαμία είναι δεύτερη στην κατηγορία και έχει στόχο τη Super League. Με ηρεμία μπορούμε, και το πιστεύω, να αντιμετωπίσουμε και τους τρεις αντιπάλους ισότιμα και να τους παλέψουμε.

Να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ζητάω τη συμπαράστασή του, να είναι πιο δυναμική. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Εντός Αιγίου πρέπει να δώσουν δυναμικό «παρών» και να δείξουμε ότι αυτό που λέμε δεν είναι μόνο λόγια. Να δείξουμε ότι πραγματικά έχουμε δύναμη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 11:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep