«Εν βρασμώ ο Θεοδωρίδης»

Η απολογία του Αγροτικού Αστέρα για την είσοδο του Ηλία Θεοδωρίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά την ήττα (3-0) στα Τρίκαλα.

Ο Αγροτικός Αστέρας στις 26 Φεβρουαρίου γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στα Τρίκαλα, όμως μετά το φινάλε του αγώνα ο πρόεδρος των «σταχυοφόρων», Ηλίας Θεοδωρίδης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί. Αυτός ήταν και ο λόγος που κλήθηκε η ΠΑΕ και ο ίδιος σε απολογία την Παρασκευή (31/03). Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Την ομάδα του Ευόσμου εκπροσώπησε ο νομικός, Βαγγέλης Χατζηιωάννου και συνομολόγησε ότι ο Θεοδωρίδης διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές. «Όπως μου μετέφερε, γιατί δεν ήμουν μπροστά, την πρώτη εξυβριστική φράση την είπε», ανέφερε ο έμπειρος νομικός και συνέχισε: «Του είπε γιατί έδωσε στην ομάδα μας αυτά τα φάουλ, ενώ το ματς ήταν 3-0 και ότι τα έδωσε για... τα μάτια του κόσμου. Το ξεφτιλισμένοι δεν το είπε. Ό,τι έγινε, έγινε εν βρασμώ ψυχής και επειδή ήταν εκνευρισμένος».

Ζητήθηκε, τέλος, από την Πρωτοδίκη, Μαρίνα Μπόζνου επιείκεια, αφού ο Θεοδωρίδης δεν έχει απασχολήσει ξανά, παρά μόνο μία φορά πέρυσι, τον αθλητικό δικαστή.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 01 Απρίλιος 2017 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep