«Η πιο ευνοημένη είναι η Λαμία»

«Βράζουν» στον Άρη με την ομάδα της Φθιώτιδας μετά την ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον αγώνα με τον ΑΟΤ.

Την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Λαμίας για τη διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (22/03) κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα (1-0) διάβασαν και οι άνθρωποι του Άρη, που εξαγριώθηκαν από τα λεγόμενα των Φθιωτών.

Οι «κίτρινοι» αντέδρασαν και έλεγαν χαρακτηριστικά πως η Λαμία είναι η μόνη ομάδα που δεν δικαιούνται να σχολιάζει τη διαιτησία, διότι είναι η πιο ευνοημένη της κατηγορίας. Παράλληλα, έλεγαν πως κι εκείνοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί... Η Λαμία είναι η μόνη ομάδα που δεν δικαιούται να μιλάει για διαιτησία, όλη η Ελλάδα ξέρει πως είναι η πιο ευνοημένη ομάδα της κατηγορίας. Μήπως να θυμηθούμε τι έκανε ο Καλογερόπουλος στο μεταξύ μας παιχνίδις Ο,τι άλλο λέγεται είναι για λαική κατανάλωση, γιατί ορισμένοι δεν αντέχουν την ήττα και την πίεση», έλεγαν οι άνθρωποι του Άρη.

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 14:35

3 comments

  • Νικος
    Νικος Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 12:41 Comment Link

    Γελαει ολη η Ευρωπη και οι μπουκ με τα στημενα παιχνιδια της Μπαρτσαλαμιας και της Ρεαλ Σμύρνης. Τα Τρίκαλα χτύπησαν το ματς και ο διαιτητής έπαιξε 50-50 και φυσιολογικά η Λαμία έχασε!

  • Λαμιαρα
    Λαμιαρα Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 18:07 Comment Link

    Ο Αρις φοράει βαριά φανέλα ναι, αν δεν είχε το μπάργαν , ιλιτς θα ειταν στην έβδομη θέσει.
    Επίσης ο απόλονας χωρίς το κονε θα ήταν πιο κάτω.
    Θα το καταλάβετε στο τέλος.

  • ΦEΡΜΕΤΖΟΥΚΗΣ Ιάσονας
    ΦEΡΜΕΤΖΟΥΚΗΣ Ιάσονας Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 16:19 Comment Link

    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ; ΞΕΧΑΣΤΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 94' ΗΤΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΙ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΑΜΙ ΑΡΗΣ; ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΤΕ ΤΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ, ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ; Η ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ 90+ ΛΕΠΤΟ, ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΕΠΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΑΤΕΥΕΙ, ΣΚΟΥΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ". ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΘΕ. ΑΝΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ Κ.Α.Π.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep