«Ελευσίνια μυστήρια»!

Η Λαμία με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για τρία «εξαφανισμένα» πέναλτι, μία ανύπαρκτη κόκκινη και διαμαρτυρήθηκε για την ΕΡΤ.

Για εχθρικότητα που συνάντησε στην Ελευσίνα και για έναν διαιτητή που «εξαφάνισε τρία πέναλτι και έδειξε μία ανύπαρκτη κόκκινη» έκανε λόγο η Λαμία σε ανακοίνωσή της. Εξέφρασε παράπονα για την ΕΡΤ που δεν έδειξε ούτε μία από τις τρεις περιπτώσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι «κυανόλευκοι» και σημείωσε ότι «Τα ελευσίνια μυστήρια αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο της κατηγορίας»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Η Λαμία θα συνεχίσει να δίνει τους αγώνες της μέσα στο γήπεδο. Δεν μας πτοεί η εχθρικότητα που συναντήσαμε μέσα στο στάδιο της Ελευσίνας ούτε η διαιτησία του κ. Ρατσιάτου που εξαφάνισε τρία πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, έδειξε μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας καταφέρνοντας έτσι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα λάθη.

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι στα στιγμιότυπα του αγώνα που προβλήθηκαν από τη Δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε ούτε η μια, αλλά ούτε και οι τρεις περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε η ομάδα μας. Τελικά τα ελευσίνια μυστήρια… συνεχίζουν να αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με τον υπέροχο κόσμο μας να πετύχουμε τον τελικό στόχο της ανόδου».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 14:48

1 comment

  • Ριζος
    Ριζος Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 15:25 Comment Link

    Η Λαμία έχει απόλυτο δίκαιο, ήτανε 3 πεντακάθαρα πέναλτι ήμουν εκεί. Και το ένα τις Ελευσίνας. Αυτός ο διαιτητής πρέπει χωρίς δεύτερο λογο και κατηστεριση να τον καταγγείλει το football league και να τον διώξουν από τον ωργανωση του football league.
    Επίσης γιατί στο ράδιο σταθμό ( live ). Δεν εκφράζουν την αλήθεια όπως είναι και όπως θα έπρεπε.
    Το ΕΡΤ σαν κανάλι πρέπει να ντρέπεται.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep