«Ας αναλάβει αυτός...»

Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Κλήμης Κολιός αναφέρθηκε στο λιποθυμικό επεισόδιο που είχε την Κυριακή (19/03).

 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Κλήμης Κολιός, αφού, όπως σας ενημέρωσε το FL News το βράδυ της Κυριακής (19/03), διέφυγε τον κίνδυνο. Ο ίδιος σε δήλωσή του κάλεσε όποιον αγαπάει περισσότερο την ομάδα του Μενιδίου να αναλάβει και τόνισε: «Παραλίγο η αγάπη μου για τον Αχαρναϊκό να στοιχίσει τη ζωή μου. Αν κάποιος αγαπάει περισσότερο αυτή την ομάδα, ας αναλάβει αυτός».

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ σε δελτίο Τύπου: «Ο πρόεδρος μετά τη λήξη του αγώνα Αχαρναϊκός - Χανιά προπηλακίστηκε από μερίδα φιλάθλων με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Υπό τον φόβο εκδήλωσης καρδιακού επεισοδίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ξεπερνώντας τον κίνδυνο.

Η ΠΑΕ Αχαρναϊκός εύχεται ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο κ. Κλήμη Κολιό, ενώ καταδικάζει πράξεις βίας, τόσο λεκτικής, όσο και σωματικής, εντός και εκτός γηπέδου, τόσο σε παράγοντες όσο και σε ποδοσφαιριστές».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 12:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep