Εβδομάδα «φωτιά»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έστρεψε το βλέμμα στον αγώνα με τον Αιγινιακό. Ερωτήματα Κισκαμπάνης, Μπλέντι.

Το χειροκρότημα των οπαδών της που της συμπαραστάθηκαν στη Ριζούπολη και τα εύσημα των αντιπάλων κέρδισε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/03) με τον Απόλλωνα. Αυτό δίνει στους Θεσσαλούς και τη δύναμη να συνεχίσουν ενόψει της εβδομάδας που ακολουθεί με κρίσιμα ματς που θα καθορίσουν και την επίτευξη του στόχου.

Την Τετάρτη (22/03) η ΑΣΑ υποδέχεται τον Αιγινιακό και ακολουθούν παιχνίδια με τον Κισσαμικό εκτός έδρας και την Καλλονή εντός. Εννοείται ότι με νίκη σε βάρος της ομάδας της βόρειας Πιερίας οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Στην αναμέτρηση αυτή θα επιστρέψει ο Τσιλούλης που εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές ποινής, ενώ ερωτήματα είναι οι Μπλέντι, Κισκαμπάνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση και θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής. Αμφίβολος παραμένει ο Μπλέντι που αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω του τραυματισμού του.

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep