Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νυστέρι στον Πότσι

Ο Λιονέλ Πότσι θα χρειαστεί να κάνει επάμβαση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει στο γόνατο. Ο Λιονέλ Πότσι θα χρειαστεί να κάνει επάμβαση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει στο γόνατο.

Ο 26χρονος μέσος της ΑΕΛ θα χρειαστεί να κάνει τελικά επέμβαση στο γόνατο για να αντιμετωπιστούν οι ενοχλήσεις που νιώθει και δύσκολα θα προλάβει άλλο ματς της Λάρισας για φέτος.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Λιονέλ Πότσι δεν συμμετείχε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων της ΑΕΛ και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε στο γόνατο με συντηρητική αγωγή. Η κατάσταση του δεν βελτιώθηκε και διαπιστώθηκε πως οι ενοχλήσεις είχαν ως αιτία το πρόβλημα στους χιαστούς που είχε αντιμετωπιστεί με επέμβαση στους χιαστούς τρία χρόνια πριν.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Λάρισας επικοινώνησε με τον γιατρό που είχε κάνει την επέμβαση στον Αργεντίνο και κατέληξαν πως πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση για να καθαριστεί πάλι το γόνατο του. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί πότε θα γίνει η εγχείρηση και ο χρόνος που θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Με δεδομένο πως το πρωτάθλημα τελειώνει στα τέλη Μαϊου φαντάζει πολύ δύσκολο να προλάβει ο Λιονέλ Πότσι άλλο ματς στην φετινή σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep