«Δεν το ανέχομαι...»

Για άδικη και καόβουλη κριτική που γίνεται εντός Καρδίτσας μίλησε ο Γιάννης Μάγγος.

Κομβικής σημασίας χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά ο Γιάννης Μάγγος. Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά τη νίκη (2-0) της ομάδας του τοποθετήθηκε σχετικά με την κριτική που γίνεται τελευταία την οποία χαρακτήρισε άδικη και κακόβουλη. Όπως είπε, δεν το ανέχεται από κανέναν για τους ποδοσφαιριστές που παλεύουν καθημερινά στο γήπεδο και για τον πρόεδρο, Βασίλη Μπούρμπο που έχει «ματώσει» οικονομικά.

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς και λέω κομβικό, διότι με τη νίκη μας αποκαταστάθηκε η βαθμολογική θέση του πρώτου γύρου. Όταν βλέπεις την βαθμολογία και είσαι χαμηλά έχοντας και παιχνίδι λιγότερο δεν νιώθεις και ό,τι καλύτερο. Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς που ανεβάζουν την ψυχολογία της ομάδας μας, γιατί θεωρώ πως μέχρι το ματς με τα Τρίκαλα κι ενώ είχαμε την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα παίρναμε από παντού εύσημα και μέσα σε τέσσερα ματς που χάσαμε όλα γύρισαν μπούμερανγκ.

Ακούσαμε λόγια, ακούσαμε διάφορες κριτικές, άδικες κριτικές, κακόβουλες, που δεν ανέχομαι και δεν απαιτώ από κανέναν να μιλά για τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι είναι καθημερινά στο γήπεδο και προσπαθούν για το καλύτερο για την ομάδα. Και δεν θα ανεχτώ από κανέναν, παίκτες, αγωνιστικό τμήμα και έναν άνθρωπο που έχει ματώσει οικονομικά, προσπαθεί για τα πάντα να ακούει κουβέντες, μέσα από την Καρδίτσα.

Θεωρώ ότι σήμερα η νίκη μας αξίζει, γιατί είμαστε μια ομάδα που ξεκινήσαμε με χαμηλό μπάτζετ, ξεκινήσαμε με στόχο τη σωτηρία. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε με άνεση την σωτηρίας μας. Αλλά κάποιες κουβέντες, κάποιες διαμάχες, κάποιοι που θέλουν να σπάσουν την συνοχή της ομάδος, την οικογένειά μας, δεν θα τα καταφέρει κανείς. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη, ξέρουμε πού πατάμε και έτσι θα συνεχίσουμε.

Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια εισαγωγή και να πω ότι είμαστε από τις λίγες ομάδες, που μέχρι τέλη Ιανουάριου, όλοι, άπαντες είμαστε πληρωμένοι. Κι αν εξαιρέσουμε τις τρεις τέσσερις ομάδες που είναι ψηλά και έχουν στόχο την άνοδο, θεωρώ πως είμαστε οι μοναδικοί από τις χαμηλές ομάδες που γίνεται αυτό κι αυτό γιατί είναι ένας πρόεδρος που τρέχει για όλους και για όλα.

Είναι άδικο να ακούγονται διάφορα, είναι άδικο οι παίκτες μου, να ακούν αυτά που ακούν. Συνεχίζουμε συσπειρωμένοι, με χαμηλούς τόνους, γιατί παίζουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Σπάρτη και Απόλλωνα. Θα πάρουμε ό,τι μπορέσουμε καλύτερο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων, μια ιστορική ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή καταξιωμένο στον χώρο, που θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Φάνηκε σήμερα και θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ καλή γι' αυτούς και τους το εύχομαι. Καλή επιστροφή να έχουν κι από αύριο συνεχίζουμε δουλειά για τη Σπάρτη»

Πηγή: karditsasport.gr

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep