Στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία ο ΟΦΗ

Οι Φαζός, Νάστος, Όστοιτς, Μιλοσάβλιεφ και μέλη της ΠΑΕ πήραν μέρος.

Το δικό τους μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία έδωσαν το Σάββατο (04/03) οι άνθρωποι του ΟΦΗ μαζί με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης.
Με το σύνθημα «δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή, στους συνανθρώπους μας» οι «ασπρόμαυροι» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την εθελοντική αιμοδοσία και έδωσαν το «παρών» στην αίθουσα Παλαιμάχων του ΟΦΗ (οδός Ισαύρων 93), όπου υπήρχε κινητό συνεργείο αιμοληψίας για τον ξεχωριστό αυτό σκοπό.

Οι ποδοσφαιριστές Φαζός, Νάστος, Οστοιτς, Μιλοσάβλιεφ, το μέλος του τεχνικού τιμ Πίτσος, τα μέλη της ΠΑΕ Μυλωνάκης, Συριγωνάκης, Ζερβάκης, Αποστολάκης, αλλά και του Ερασιτέχνη Σπυριδάκης, Καμπάκας, βρέθηκαν εκεί.

«Οι γιατροί που είχαν επιφορτιστεί με το έργο της αιμοληψίας, συγκέντρωσαν τις φιάλες, που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη. Αυτή ήταν μια ακόμη κοινωνική δράση του ΟΦΗ και της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, μετά την πρόσφατη κοινή επίσκεψη στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, πριν από μερικές εβδομάδες, με σκοπό να δώσουν χαρά σε μικρά παιδιά με ασθένειες. Ανάλογες ενέργειες, θα συνεχιστούν και στο μέλλον, ώστε ο ΟΦΗ να είναι πρωτοπόρος και στο σημαντικό ζήτημα της κοινωνικής προσφοράς.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ενώ μετά απο πρόταση του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Νίκου Συριγωνάκη, θα επιχειρηθεί στο άμεσο μέλλον, να γίνει και μια αιμοδοσία, σε κάποιο αγώνα του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο κ. Συριγωνάκης, έχει θέσει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και την πρόταση για τη δημιουργία μιας τράπεζας αίματος απο τον ΟΦΗ, με στόχο την διάθεση αίματος, σε όσους συνανθρώπους μας, έχουν ανάγκη», ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

Last modified onΣάββατο, 04 Μάρτιος 2017 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep