Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκολ ο Σαϊτιώτης, MVP ο Σεσίνια

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η Λάρισα στο τελευταίο της φιλικό στο Καρπενήσι επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Αθηνών.

 

Νικηφόρα έκλεισε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, όπου στο τελευταίο φιλικό νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 2-0. Ο Σαϊτιώτης άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 33’ και ο Καρανίκας με κεφαλιά στο 75’ μετά από σέντρα ακριβείας του Βούζα διπλασίασε τα γκολ. Οι «βυσσινί» έχασαν, επίσης, δυο μεγάλες ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ με τους Σιατραβάνη και Σαϊτιώτη, ενώ θετική παρουσία είχε ο Σεσίνια στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛ. Ήταν μάλιστα ο πρωταγωνιστής σε μια από τις ωραιότερες φάσεις του παιχνιδιού, όταν στο 52ολεπτό πέρασε τρεις αντιπάλους από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έφερε τη μπάλα στο δεξί, έπιασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

 

ΑΕΛ: Σωτηρίου (28’ Πρίφτης, 58’ Μπαταβάνης), Ταλ (56’ Γκαλίτσιος), Κολοβέτσιος (46’ Καλί), Κατσιαρός (62’ Ρέντζας), Παπαγεωργίου (46’ Ααράμπ), Νεμπεγλέρας (67’ Ρομπίνιο), Χατζής (56’ Ιγκλέσιας), Σιατραβάνης (62’ Βούζας), Σαϊτιώτης (56’ Φαλάγγας), Χασομέρης (36’ Πλιάγκας), Σεσίνια (52’ Καρανίκας)

 

Απόλλων: Κόης, Αντωνίου, Κρουσταλέλης, Κισκαμπάνης, Μπιμπίρης, Σαββίδης, Μαρίνος, Καραδέμητρος, Λαζανάς, Διαμάντης, Τσιλιγκίρης. Έπαιξαν και οι: Τσούκαλος, Κορώνης, Κατσαρός, Ζαχαρόπουλος, Σταυριανός, Σεμερτζίδης.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep