Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ετοιμοπόλεμοι Μαρσέλο και Τραορέ

Ο Μαρσέλο Αλβες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από τι χτύπημα στα πλευρά και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή της Καλλονής για το ματς με τον Πιερικό. Ο Μαρσέλο Αλβες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από τι χτύπημα στα πλευρά και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή της Καλλονής για το ματς με τον Πιερικό.

Κανένα πρόβλημα στην Καλλονή ενόψει της αναμέτρηση με τον Πιερικό αφού προπονήθηκαν κανονικά οι Μαρσέλο και Τραορέ.

Κανονικά έλαβε μέρος στην προπόνηση της Καλλονής την Τρίτη (24/4) το πρωί στην Αγία Μαρίνα ο Μαρσέλο Αλβες και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πιερικό στην Μυτιλήνη.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος χτύπησε στα πλευρά στην αναμέτρηση με την Βέροια, αλλά οι ακτινογραφίες που έκανε στο νοσοκομείο της Ημαθίας αμέσως μετά την αναμέτρηση δεν έδειξαν να υπάρχει κάποιο σπάσιμο ή ράγισμα στα πλευρά του και απλά χρειάστηκε μια ημέρα αποκατάστασης ώστε να ξεπεράσει τους πόνους που είχε από το χτύπημα.

Επιστροφή σε υψηλούς ρυθμούς και για τον Μαμαρί Τραορέ, ο οποίος συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες και «δηλώνει» έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση. Ο 32χρονος αμυντικός βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας της Καλλονής για την αναμέτρηση με τον Πιερικό, αλλά δύσκολα το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Μυτιλήνης θα τον βάλει απευθείας στα δύσκολα.

Για το ματς με τον Πιερικό επιστρέφει και ο Δημοσθένης Μανουσάκης που εξέτισε την τιμωρία του στο εκτός έδρας ματς με την Βέροια.

 

Η αποστολή: Σουλογάνης, Καρακώστας, Ταραχούλσκι, Λεοζίνιο, Μήτσης, Σιλιγαρδάκης, Μάππας, Γάλας, Τραορέ, Μαρσέλο, Ντος Σάντος, Μανουσάκης, Μανούσος, Χατζόπουλος, Ζουρούδης, Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης, Βλαστέλλης.

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2012 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep