«Δεν υπάρχει...»

Ο Γιώργος Κόλτσης τόνισε ότι το ζήτημα Ντουρμισάι «δεν υπάρχει» για τη Λαμία.

Ανεπηρέαστη από το δικαστικό μέτωπο που άνοιξε είναι η Λαμία, όπως τόνισε ο Γιώργος Κόλτσης μετά τη νίκη (2-0) στην Καρδίτσα. Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι το ζήτημα δεν αφορά τους «κυανόλευκους» και τόνισε:

«Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και θέλαμε να κλείσουμε νικηφόρα. Είναι σημαντική νίκη για εμάς, άλλοι τρεις βαθμοί, είμαστε ευχαριστημένοι από την συγκομιδή στον πρώτο γύρο, αλλά είμαστε ακόμα στην μέση που σημαίνει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος, πάρα πολλά παιχνίδια και για να διατηρηθείς στην κορυφή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην εφησυχάσεις καθόλου. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και νομίζω αυτό οφείλεται σε δυο λόγους.

Πρώτος λόγος είναι ότι είμαστε λίγο κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ο δεύτερος λόγος νομίζω ότι και το γήπεδο δεν βοήθησε την ομάδα να βγάλει τις αρετές που έχει, γιατί είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και νομίζω ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε σε αυτό το κομμάτι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι σημαντικό για μας και συνεχίζουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καρδίτσας.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν το +8 από τον Άρη σημαίνει κάτι για την ομάδα και αν θα την βοηθήσει για την συνέχεια ο Κόλτσης απάντησε:

«Εμείς δεν κοιτάμε την διαφορά που έχουμε με τον Άρη ή με τις άλλες ομάδες, όπως είπα και πριν. Η συγκομιδή στον πρώτο γύρο είναι πάρα πολύ καλή, αλλά για να διατηρήσει την βαθμολογική απόσταση πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην εφησυχάσεις καθόλου. Δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς οι 8 βαθμοί.

Για το αν αυτή η νίκη ήταν αναγεννησιακή για την ομάδα σε σχέση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα:

«Όχι, δεν μας αφορά καθόλου αυτό το ζήτημα. Για εμάς δεν υπάρχει. Ήρθαμε καθαρά εδώ για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Καρδίτσας όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Πηγή: speaker.gr

Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep