Πολλά ερωτηματικά

Εξετάσεις ο Γκότοβος, ατομικό οι Χατζής, Τριανταφυλλάκος.

Σε ρυθμούς… Τρικάλων μπήκε από την Πέμπτη (23/02) ο Αγροτικός Αστέρας, που αφήνει πίσω του τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό στον Εύοσμο (0-0).

Οι «σταχυοφόροι», που συνεχίζουν από την 4η θέση του πίνακα, θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (26/02) τη θεσσαλική ομάδα, που βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά τους, και τα προβλήματα για το υπηρεσιακό δίδυμο είναι αρκετά.  Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Γκότοβος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς και πλέον οι ιθύνοντες περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Οι Τριανταφυλλάκος και Χατζής, που είχαν μείνει εκτός αποστολής με την Ελευσίνα, έκαναν ατομικό την Πέμπτη (23/02), ωστόσο την Παρασκευή (24/02) υπολογίζεται ότι θα είναι σε θέση να συμμετέχουν σε μέρος του κανονικού προγράμματος. Από την άλλη, οι Τάι και Γιακουμής είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με τα Τρίκαλα και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα μπουν στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανελευσινιακό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ υπόλοιποι συνέχισαν με ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους στην πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου.

Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep