Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μένει στον… πάγκο

Ο Δημήτρης Πλιάγκας θα ¨πληρώσει" με σιωπηρή τιμωρία τα όσα έγιναν μετά την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Δημήτρης Πλιάγκας θα ¨πληρώσει" με σιωπηρή τιμωρία τα όσα έγιναν μετά την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Δημήτρης Πλιάγκας θα μείνει για κάποια ματς στον πάγκο ώστε να «πληρώσει» με σιωπηρή τιμωρία τα όσα έγιναν μετά το ματς της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Δημήτρης Πλιάγκας εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών παρότι αγωνίστηκε ελάχιστα. Η αντίδραση που του «χρεώνεται» από τους οπαδούς και ο ίδιος δεν αποδέχεται ήταν η αιτία της αντιπαράθεσης που είχαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κυριακής. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε με τον Μιχάλη Ζιώγα στην προπόνηση της Δευτέρας και θεωρητικά λύθηκε το θέμα με σιωπηρή τιμωρία του ποδοσφαιριστή που δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στα επόμενα ματς της ΑΕΛ.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει στην διάθεση του το κενό της Τετάρτης όπου η ΑΕΛ δεν θα αγωνιστεί με τον Διαγόρα μιας και η αναμέτρηση της δεν ορίστηκε από την ΕΠΑΕ. Σε αυτή την αναμέτρηση θα ξεχρεώσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας τις κίτρινες κάρτες που έχουν αφού δηλώθηκαν οι Χατζής, Καρανίκας, Κατσιαρός, Γκονζάλες, Ψωμάς και Ζεκίνια που έχουν μια αγωνιστική τιμωρίας, ενώ οι Κολοβέτσιος και Νεμπεγλέρας θα εκτίσουν σε αυτό το ματς τη μια από τις δύο αγωνιστικές που είναι τιμωρημένοι.

Προπονήσεις με την πρώτη ομάδα κάνουν πλέον ο Φώτης Γκουντρουμπής και ο Πέτρος Ψωμολιάς που προωθήθηκαν από τον Μιχάλη Ζιώγα. Οι δύο μικροί είναι οι πρώτες προσθήκες που κάνει ο Ελληνας τεχνικός στο πλαίσιο της ανανέωσης που επιχειρεί η ομάδα με στελέχωση από τα δικά της ταλέντα που ήδη έχουν βρει θέση στην πρώτη ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep