«Νίκη την κατάλληλη στιγμή»

Στη σημασία του τρίποντου για τον Αχαρναϊκό αναφέρθηκε ο Μίλος Κόστιτς, αλλά εξέφρασε ξανά τα παράπονά του.

Χαμόγελα ξανά και μετά από πολύ καιρό για τον Μίλος Κόστιτς. Ο Σλοβένος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα ανακουφισμένος μετά τη νίκη του Αχαρναϊκού με 3-1 επί του Αιγινιακού και στις δηλώσεις του συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για το γεγονός ότι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο.

Το FLnews ήταν το μόνο αθλητικό μέσο που βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και σας παραθέτει τα όσα είπε ο Κόστιτς:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Σε μία δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι πολύ σημαντική για όλους και στο ψυχολογικό κομμάτι. Εμείς ήμασταν πολύ νευρικοί. Υπήρχε πολύ άγχος, γιατί η διαφορά μας με τον αντίπαλο ήταν μόλις πέντε βαθμοί και θα μπορούσε ο Αιγινιακός να μας δημιουργήσει προβλήματα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτά τα νέα παιδιά. Στο δεύτερος μέρος δείξαμε χαρακτήρα, βγάλαμε πάθος κα καταφέραμε να νικήσουμε τον αντίπαλο σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Πρώτη φορά μετά από συνεχόμενα ματς με άσχημα αποτελέσματα πήραμε τη νίκη και πετύχαμε τρία γκολ. Ελπίζω ότι οι τρεις αυτοί πόντοι θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια, να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση, να διώξουν την κακή ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα. Ελπίζω να γίνει κάτι στο θέμα του γηπέδου και να μας βοηθήσουν».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Δημήτρης Ντάγκρας:

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας που μας στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια. Μπήκαμε νευρικά στο γήπεδο, είχαμε άγχος, το γήπεδο δεν μας βοηθάει, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Στα πρώτα 20 λεπτά ο αντίπαλος μας πίεσε και πέτυχε το γκολ. Εμείς αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος, κυριαρχήσαμε, πιέσαμε και πετύχαμε τρία γκολ που μας έδωσαν τη νίκη».

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep