«Καλό Παράδεισο Μηνά»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον χαμό του 45χρονου φιλάθλου.

Τον Μηνά Καβαλίνη, που έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών, αποχαιρέτησε και ο ΟΦΗ με συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (19/02).

Ο εκλιπών ήταν μέλος του συνδεσμικού κινήματος της ομάδας, την οποία και στήριζε από τη θύρα 4 αλλά και ακολουθούσε ανελλιπώς και στις εκτός έδρας «μονομαχίες». Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Αγίου πνεύματος στη Λοφούπολη Ηρακλείου. Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ανέφερε:

«Ενα νέο παλικάρι, ένας ενεργός φίλαθλος του ΟΦΗ, ένας μαχητής της εξέδρας, έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι. Ο λόγος για τον 45χρονο Μηνά Καβαλίνη, η απώλεια του οποίου σκόρπισε θλίψη στο συνδεσμικό κίνημα του ΟΦΗ, του οποίου ήταν επί σειρά ετών, δυναμικό μέλος. Στο γήπεδο, στη θύρα 4, στην εξέδρα, στις εκτός έδρας αποστολές, για τον ΟΦΗ.

Με μια λιτή ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του φιλάθλου που έφυγε, τόσο νωρίς. Αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΟΦΗ, θα παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία που θα ψαλεί, στον Ιερό Ναό του Αγίου πνεύματος στη Λοφούπολη Ηρακλείου (Κυριακή 19/2, 3μμ) ενώ η ταφή θα γίνει λίγο αργότερα στο νέο κοιμητήριο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντα. «Μηνά, πλέον θα βλέπεις απο εκεί ψηλά, την αγαπημένη σου ομάδα. Καλό Παράδεισο» αναφέρει χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τον φίλαθλο του ΟΦΗ, που έφυγε νωρίς...».

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep