«Δεν θέλω να διώξω τον Αναστόπουλο»

Τα είπαν μεταξύ τους οι παίκτες μετά την ομιλία Καρυπίδη, με τους αρχηγούς και τον Τζιμπούρ να τοποθετούνται.

Στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ του Άρη μίλησε ο Θόδωρος Καρυπίδης τη Δευτέρα (12/02), μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) που πήρε η ομάδα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων», που έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο επόμενο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα την Τετάρτη (15/02), τους είπε για τον αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία»: «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως χάθηκε αυτό το ματς. Είστε η καλύτερη ομάδα. Όλοι μας πολεμάνε με κάθε τρόπο, πρέπει όμως κι εσείς να δείξετε τι αξίζετε. Παίξτε μπάλα, για να σταματήσουμε να τους δίνουμε δικαιώματα». Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Νίκο Αναστόπουλο, λέγοντας: «Όλοι μου λένε να διώξω τον κόουτς, αλλά δεν δεν θέλω, δεν είναι λύση αυτή».

Μετά την ομιλία του Καρυπίδη, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια με τους αρχηγούς να βγαίνουν μπροστά. Άπαντες αναγνώρισαν τις ευθύνες τους για το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα και τόνισαν ότι πρέπει άμεσα να αντιστρέψουν το κλίμα. Επίσης τοποθετήθηκε και ο Ράφικ Τζιμπούρ αν και βρίσκεται εκτός πλάνων το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού, καθώς νιώθει ότι αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας.

Last modified onΤρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 11:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep