Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ματς γκραν γκινιόλ»

Ο τεχνικός του Θρασύβουλου, Λύσσανδρος Γεωργαμλής Ο τεχνικός του Θρασύβουλου, Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Ζέτος.

Το τεχνικό επιτελείο του Θρασύβουλου, ως είθισται, εκπροσώπησε ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Ζέτος. Ο άμεσος συνεργάτης του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, υπογράμμισε τη σημασία της νίκης επί του Φωκικού για την ομάδα του, καθώς και το γεγονός ότι τέτοια παιχνίδια, ανεβάζουν επίπεδο την κατηγορία.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ζέτου:
«Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά. Καλωσορίζω τον κοουτς (σ.σ. Πέτρο Μίχο) και συνεργάτη μου στο παρελθόν σε πρώην ομάδα. Το παιχνίδι ήταν τελικός για εμάς και έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε για τον στόχο της παραμονής. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πετύχαμε δύο τέρματα, αλλά σε μία αδράνεια χάσαμε έναν παίκτη δεχθήκαμε και γκολ. Είναι σε δεύτερο σερί παιχνίδι που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην ίδια φάση. Πάλι από στημένη φάση ήλθε η ισοφάριση και εκεί το παιχνίδι έγινε γκραν γκινιόλ. Εμείς όμως προσπαθήσαμε να το κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Τώρα για τον Ντακόλ δεν την είδα τη φάση. Πιστεύω πάντως πως αν είχαμε τους ίδιους παίκτες δεν θα είχαμε πρόβλημα να κερδίσουμε, από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Το ματς όμως έγινε αυλικό και αυτό δείχνει το επίπεδο της Β' Εθνικής. Θέλω να ευχηθώ στον Φωκικό να πετύχει τους στόχους του».


Σε ερώτηση του FL News για το κατά πόσο μπορεί μία τέτοιου είδους νίκη να ανεβάσει ψυχολογικά μία ομάδα, ο κ. Ζέτος, διατήρησε χαμηλούς τόνους: «Ψυχολογικά σαφώς ανακάμπτεις, για το επόμενο, αυτό συμβαίνει όμως σε κάθε νίκη. Πάντα μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις, απλώς μία νίκη σου δίνει πάντα ψυχολογικό αβαντάζ».


Τους παίκτες του Θρασύβουλου, εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Κασμερίδης: «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με θέαμα και πολλά γκολ. Μακάρι να γίνονται τέτοια ματς και στις τρεις κατηγορίες. Για εμάς ήταν από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια, για την ιστορία του Θρασύβουλου. Ο προπονητής, μας είπε ότι ήταν τελικός και προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν είχαμε την αποβολή το ματς θα τελείωνε στο πρώτο μέρος. Αν ήταν κάποιο φάουλ ή δεν ήταν δεν έχει σημασία, εμείς μένουμε στο θέαμα, το οποίο θα φέρει τον κόσμο στα γήπεδα. Επίσης μένουμε στο αποτέλεσμα και στους βαθμούς που είναι καθοριστικοί. Οι δύο ομάδες έδειξαν πως έχουν καλούς παίκτες και μπορούμε να δούμε ένα επίπεδο στην Β ' Εθνική με υγιή σωματεία. Ελπίζω να μείνουν και δύο ομάδες στην κατηγορία».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2012 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep