Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εμφάνιση που αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ»

Ο Μιχάλης Ζιώγας είπε πως αυτή η εμφάνιση και η νίκη αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Ο Μιχάλης Ζιώγας είπε πως αυτή η εμφάνιση και η νίκη αρμόζει στην ιστορία της ομάδας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας είπε πως η νίκη και η εμφάνιση επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών ήταν η συνέχεια της εικόνας που έδειξε η ομάδα από το ματς με την Βέροια.

Στα πολλά γκολ που σημείωσε η ΑΕΛ έπειτα από αρκετό διάστημα, αλλά και στο λογικό χαλάρωμα του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε ο τεχνικός της Λάρισας Μιχάλης Ζιώγας.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Συνεχίσαμε αυτό το οποίο είχαμε ξεκινήσει στο ματς με την Βέροια άσχετα αν δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας, με δύναμη, αποφασιστικότητα. Δημιουργήσαμε φάσεις, φτάσαμε στα γκολ. Χαλαρώσαμε στο λίγο στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ίσως είναι το λιγότερο όταν η ομάδα έπειτα από τόσο καιρό σημειώνει τόσα τέρματα. Θα ήθελαν τα παιδιά λίγο να το χαρούν περισσότερο».

Τι έχει αλλάξει στις τελευταίες εβδομάδες;

«Προσπαθούμε πάρα πολύ. Δεν αρμόζει αυτό που περνά φέτος η ΑΕΛ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, ανταγωνιστικοί. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep