Με το μυαλό στον... Άρη

Ο Ντάουντα σημείωσε και τα τέσσερα γκολ για τον Ατρόμητο στις αναμετρήσεις με την Λαμία για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ντάουντα σημείωσε και τα τέσσερα γκολ για τον Ατρόμητο στις αναμετρήσεις με την Λαμία για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Λαμία ηττήθηκε 2-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, αλλά είχε αφήσει πολλούς παίκτες εκτός για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Άρη.

Η Λαμία έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος μετά την ήττα της από τον Ατρόμητο στην Αθήνα με 2-0, αλλά μέχρι ένα σημείο ήταν αναμενόμενο, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας δεν ήθελε να ξοδέψει δυνάμεις ενόψει των ντέρμπι πρωταθλήματος και άφησε σε δεύτερη μοίρα τον θεσμό.

Ο άνθρωπος που έκρινε την πρόκριση και στα δύο παιχνίδια ήταν τελικά ο Ντάουντα που μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο 2-2 της Λαμίας, βρήκε ακόμη δύο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα (18', 44') και έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο με 2-0.

Η ομάδα της Φθιώτιδας προσπάθησε να μείνει στο παιχνίδι, έπαιξε ανοικτά και έκανε σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσει ένα γκολ. Ο Τσουκάλος είχε τις καλύτερες στιγμές για τη φιλοξενούμενη, με κεφαλιά στο 27ο λεπτό όταν το σκορ ήταν 1-0 και στο 72ο λεπτό που είχε κεφαλιά στο δοκάρι για να μειώσει και να παλέψει για την παράταση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ 2-0
  • ΣΚΟΡΕΡ: 18', 44' Ντάουντα
  • ΔΟΚΑΡΙ: 72' Τσούκαλος
  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Κοντοές, Μπρίτο (81' Λημνιός), Ζησόπουλος, Ντάουντα, Ούμπιδες (72' Βασιλείου), Τόνσο, Πλατέλλας (60' Κυριακίδης).
  • ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Αυγενικού, Βαλιός, Κοτσώνης, Μπουλούλης, Ποζατζίδης (61' Τζόκιτς), Παπαργυρίου (46' Καραγιάννης), Ματσούκας, Τσούκαλος, Φερφελής (46' Βάντερσον).
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλημάς (Κέρκυρας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΤετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 19:19

1 comment

  • ΔΙΟΓΕΝΗΣ
    ΔΙΟΓΕΝΗΣ Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 22:48 Comment Link

    ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΑΜΙΑ ΑΡΗΣ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep