«Συγχαρητήρια για την κάθαρση»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τη Λαμία για τη διαιτησία του Στυλιαρά.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Στυλιαρά έχει η Λαμία και μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα έδωσε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά ανέφερε:

«Απαιτούμε το 50 – 50 διαιτητικά αλλιώς ο κάθε υπεύθυνος θα μας βρει μπροστά του. «Ευχαριστούμε» τον Σούπερ Λιγκάτο διαιτητή κ. Στυλιάρα και «Συγχαρητήρια» στους υπεύθυνους για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας για τη θέληση και δύναμη που έδειξαν παρ’ ότι έπαιζαν 10 προς 11+1».

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 17:52

4 comments

  • Gate 4
    Gate 4 Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 03:11 Comment Link

    και μετά βγαίνει ο κος Παλιός γνώριμος για να βγάλει το κόμπλεξ του που δεν είναι βλάχος, αλλά λέει ναι στις βλαχομαγκίές...

  • athens club
    athens club Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 00:33 Comment Link

    Θα έχουμε εποχές ακράτητου να το θυμάστε.

  • Παλιός γνώριμος
    Παλιός γνώριμος Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 18:51 Comment Link

    Η γνωστή γραφική διοίκηση της Λαμίας με τις γνωστές γραφικές δηλώσεις διαμαρτυρίας μετά από ήττα. Όταν όμως την σπρώχνει η διαιτησία και ακυρώνει καθαρά γκολ αντιπάλων ομάδων, τότε κάνουν τους Κινέζους οι βλάχοι.

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 18:26 Comment Link

    ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΥΟ "ΜΕΓΑΛΩΝ" ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ, ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΟΥΝ 50-50, ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ, ΗΔΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE. ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ [Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ] ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ [ΕΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Η ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ.ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ,ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ,ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ; ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΣΙ ΟΛΗ Η ΦΙΛΑΘΛΗ ΕΛΛΑΔΑ], ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 75΄ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΡΗΣ [ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΙΑΡΗ] ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 10, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΝΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΛΑΜΑ - ΑΡΗΣ, ΕΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΥΛΙΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΕΙΛΗ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΡΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΠΛΕΟΝ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep