«Απαράδεκτη και προσβλητική»

Επανόρθωση ή παραιτήσεις ζητά ο Ερασιτέχνης ΑΟΧ για τη… μετακόμιση στην Ελευσίνα.

Θέση για τη μετακόμιση του ΑΟ Χανιά στην Ελευσίνα για το ματς της Κυριακής (29/01) απέναντι στην Καλλονή πήρε ο Ερασιτέχνης ΑΟΧ. Με ανακοίνωσή του μετά το συμβούλιο που είχε την Πέμπτη (26/01) χαρακτήρισε απαράδεκτη και προσβλητική τη συγκεκριμένη απόφαση και ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους, είτε να επανορθώσουν, είτε να παραιτηθούν, διαφορετικά θα εισπράξουν την οργή των οπαδών. Όπως διέρρευσε, ο Ερασιτέχνης ζητά τις παραιτήσεις όσων κατέχουν δημόσιες θέσεις, ενώ ο χαρακτηρισμός «μικρότητα» αφορά στον Πλατανιά...

Η ανακοίνωση:

«Μετά το Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε στις 26/1/2017 στα γραφεία του ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά εκδόθηκε ομόφωνα από του παρόντες η παρακάτω ανακοίνωση.

Θεωρούμε απαράδεκτη και προσβλητική πράξη προς τους φιλάθλους της ομάδος μας αλλά και την πόλη των Χανίων τον ορισμό του εντός έδρας αγώνα της Π.Α.Ε Α.Ο Χανιά με την Καλλονή στο Δημοτικό γήπεδο της Ελευσίνας.

Πλέον καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους της ντροπιαστικής αυτής πράξης να συνειδητοποιήσουν και να κατανοήσουν την μικρότητα των ενεργειών τους αλλά και την ανεπάρκεια τους να κατέχουν υπεύθυνες θέσεις.

Θα πρέπει για λόγους ευθιξίας ή να επανορθώσουν ή να παραιτηθούν διαφορετικά θα εισπράξουν την οργή και την περιφρόνηση των χιλιάδων φίλων της ομάδος μας.

Εκ του Δ.Σ.».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep