Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Με φιλοδοξίες στην Βέροια

Ο Γιώργος Μανούσος θα είναι μια από τις επιθετικές αιχμές της Καλλονής στο ματς με την Βέροια. Ο Γιώργος Μανούσος θα είναι μια από τις επιθετικές αιχμές της Καλλονής στο ματς με την Βέροια.

Ο Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε τους 18 της Καλλονής που θα πάνε στην Βέροια με στόχο να σταματήσουν το σερί της Βασίλισσας.

Ο τραυματίας Μαμαρί Τραορέ και ο τιμωρημένος Δημοσθένης Μανουσάκης είναι οι δύο απουσίες της Καλλονής για την αναμέτρηση με την Βέροια. Ο Γιάννης Ματζουράκης μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή που το βράδυ θα βρίσκεται στην Βέροια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

 

Στην Βέρια θα συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Οι 18 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ελληνας τεχνικός είναι οι εξής: Σουλογάνης, Καρακώστας, Τζιωρτζιόπουλος, Λεοζίνιο, Μήτσης, Σιλιγαρδάκης, Μάππας, Βαλιός, Μαρσέλο, Ντος Σάντος, Γάλας, Μανούσος, Χατζόπουλος, Ζουρούδης, Χωριανόπουλος, Ταραχούλσκι, Κριπιντίρης, Βλαστέλλης.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Απρίλιος 2012 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep