Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ατόφιο χρυσάφι οι νέοι στην Καισαριανή»

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου, παρά την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα της Καισαριανής, εξακολουθεί και δουλεύει καθημερινά στο γήπεδο, έχοντας μεταθέσει πλέον το βάρος της δουλειάς στην αξιοποίηση των νέων παικτών.

Ο Ελληνας τεχνικός πιστεύει πολύ στα νέα παιδιά της ομάδας, προσπαθεί να τα βελτιώσει, ενώ αναφερόμενος σε αυτά υποστήριξε: «Μπορεί ο Εθνικός Αστέρας να περνάει μία δύσκολη χρονιά εν τούτοις μπορεί να κερδίσει πολλά από τα νέα παιδιά που έχει στην δύναμη του. Αυτοί οι νέοι παίκτες έχουν δείξει πολλές δυνατότητες και κυρίως την διάθεση να δουλέψουν σκληρά και να προχωρήσουν για να φθάσουν ψηλά.

 

Σίγουρα θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν ατόφιο χρυσάφι για τον σύλλογο, που μπορεί να επενδύσει πάνω τους και να σχεδιάσει το μέλλον του. Άλλωστε αυτά τα παιδιά μπήκαν χωρίς τις απαραίτητες εμπειρίες σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Β εθνικής, στάθηκαν αξιοπρεπέστατα και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Θεωρώ ότι ο χρόνος δουλεύει για αυτά τα παιδιά και ασφαλώς ο Εθνικός Αστέρας μπορεί να περιμένει πάρα πολλά από το ταλέντο τους για την συνέχεια».


Είναι χαρακτηριστικό, ότι παρά την αγωνιστική απραξία της ομάδας, οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα, κυρίως οι νέοι, γυμνάσθηκαν και σήμερα κανονικά, καθώς δεν θέλουν να χ΄νεται χρόνος και με την συνδρομή του Πέτρου Δημητρίου θέλουν να τον αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Απρίλιος 2012 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep