Σα... Λερναία Ύδρα

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στον Πανθρακικό και από τον Γιάννη - Αλέξανδρο Στόγιο.

Τελειωμό δεν έχουν οι προσφυγές στον Πανθρακικό και οι «πράσινοι» πλέον ψάχνουν ένα... θαύμα για να κρατηθούν στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ένα ακόμα μέτωπο που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι αυτό του Γιάννη - Αλέξανδρου Στόγιου.

Ο 25χρονος, ο οποίος ήταν στον Πανθρακικό τη διετία 2013-15 (1 συμμετοχή), έχει στα χέρια του απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου από τις 18 Ιανουαρίου με την οποία του επιδικάζονται 9.123 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ΠΑΕ είχε προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών να πληρώσει για να μην αφαιρεθούν βαθμοί.

Αυτό δεν έγινε και έτσι πέντε εργάσιμες ημέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι (22/01) η ομάδα της Κομοτηνής θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για να επιστραφούν οι βαθμοί. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρεθούν ακόμα τρεις...

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι η Football League ποτέ δεν δημοσιοποιεί - σε αντίθεση με τη Super League - τις σχετικές αποφάσεις του ΤΔΔ/ΕΠΟ, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι η εκάστοτε ΠΑΕ έχει προθεσμία πέντε εργάσιμων για να εξοφλήσει και να πάρει πίσω τους βαθμούς. Έτσι, οι έξι βαθμοί που αφαιρέθηκαν, δεν μπορούν πλέον να επιστραφούν.

Last modified onΚυριακή, 25 Ιούνιος 2017 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep