Με κεκτημένη ταχύτητα...

Χωρίς Τζιμπούρ, Μπράβο ο Άρης απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Στο παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Άρης συνδύασε θετικό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση. Το Σάββατο (21/01, 14:00 ΕΡΤ) απέναντι στον Αχαρναϊκό καλείται, λοιπόν, να πάρει την εκτός έδρας νίκη και να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, δεδομένου ότι η Λαμία δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον ΟΦΗ.

Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου θα βρίσκεται εκ νέου ο Δημήτρης Ανάκογλου, που είχε λείψει λόγω ίωσης από το ματς με τον Πανσερραϊκό. Εκτός πλάνων, όμως έμεινε ο τιμωρημένος Μπράβο και ο ανέτοιμος Τζιμπούρ, όπως επίσης τα αποκτήματα Σόουζα, Πίτου και οι νεαροί Μάντζαρης, Κασιάνος, Καρβούνης.

H αποστολή: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Ανάκογλου, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Media Day την Τρίτη (24/01)

Η ΠΑΕ, τέλος ανακοίνωσε ότι την Τρίτη (24/01) στη μπουτίκ θα διοργανωθεί media day ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τον μεγάλο χορηγό της ομάδας μας, Stoiximan.gr, την ερχόμενη Τρίτη (24/01) στις 17:00 στην ARIS F.C. Boutique, διοργανώνουν Media Day ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στη Media Day, που θα έχει αρκετές εκπλήξεις, θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της ΠΑΕ και της Stoiximan.gr, καθώς και τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι θα μιλήσουν για την μεγάλη αναμέτρηση απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Στη συνέχεια θα είναι στη διάθεση όλων των φίλων της ομάδας μας για να υπογράψουν αυτόγραφα».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep