Στο στόχαστρο ο Γκαρσία

Ο Άρης έχει και τα ονόματα των Ποτουρίδη και Μπαρτολίνι στη λίστα του για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής

 

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι στις προτεραιότητες των ανθρώπων του Άρη και η λίστα των «κίτρινων» μεγαλώνει. Στο στόχαστρο έχει μπει ο Εμιλιάνο Γκαρσία, ενώ από την Ελλάδα απασχολούν οι περιπτώσεις των Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και Γιάννη Ποτουρίδη.

Ο Ουρουγουανός Γκαρσία δεσμεύεται ακόμα με την Ράμπλα Τζούνιορς, ωστόσο έχει δεχθεί πρόταση από τους Θεσσαλονικείς, στην οποία δεν έχει δώσει όμως απάντηση, καθώς το θέμα έχει «κολλήει» στις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη. Ο 27χρονος με ύψος 1,84μ. ξεκίνησε την καριέρα του από την Σέρο, ενώ στη συνέχεια έκανε το ταξίδι για την Ευρώπη για λογιαριασμό της Νασιονάλ. Έπειτα επέστρεψε στην πατρίδα του και πέρασε από Μπόστον Ρίβερ και Κολόν, πριν καταλήξει στη Ράμπλα, με την οποία πέρσι κατέγραψε 12 ματς βασικός.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ενημερωθεί για την αποδέσμευση του Γιάννη Ποτουρίδη από τη Λάρισα, ενώ επίσης από την Ελλάδα εξετάζεται και η περίπτωση του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή κατά του Ηρακλή. Η περίπτωση πάντως του Αργεντινού δεν φαίνεται εύκολη, αφού ο 34χρονος έχει κι άλλες προτάσεις, με το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού να έχει ήδη γίνει γνωστό.

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 11:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep