«Να βγάζουμε χαρακτήρα»

Ο Νίκος Νιόπλιας υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ έφθασε σε εύκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε ότι οι Κρητικοί έκαναν καλή εμφάνιση και σχολίασε τις μεταπτώσεις που έχει στα εκτός έδρας ματς. Παράλληλα, τόνισε ότι ο ΟΦΗ πρέπει να γίνει ομάδα πρωταθλητισμού. Αναλυτικά τα όσα είπε Νίκος Νιόπλιας:

«Ανταπεξήλθαμε καλά στο παιχνίδι και λόγω καιρικών συνθηκών. Ευχαριστούμε και τον κόσμο στη Θύρα 4. Δεν μας πίεσαν. Θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει. Κάναμε πολλές και καλές ευκαιρίες. Και στο δεύτερο μέρος. Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο το παιχνίδι. Κάναμε μία εύκολη νίκη.
Όταν κάνει 7-8 ξεκάθαρες ευκαιρίες, είναι λογικό να σου κάνει και ο αντίπαλος κάποια σουτ. Ήταν μία καλή νίκη και καλή εμφάνιση».

Για τις μεταπτώσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Δεν μπορώ να το καταλάβω. Τα εκτός έδρας ματς πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Εδώ έχουμε την μπάλα πολύ, την χάνουμε, πιέζουμε. Ο αντίπαλος δεν δίνει ταχύτητα και παίζεται άλλο ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε από μόνοι μας και σαν ποδοσφαιριστές και σαν τιμ να βγάζουμε περισσότερο ομάδα πρωταθλητισμού και με χαρακτήρα. Όταν παίρνεις τα ματς στην έδρα σου, νομίζεις ότι σου δίνουν ώθηση.

Αν κάνουμε έναν απολογισμό: Πήγαμε στον Κισσαμικό ένα σουτ, άουτ. Ο τερματοφύλακας δεν έπιασε την μπάλα, 1-1. Παίζουμε εντός με Καλλονή, ο τερματοφύλακας δεν την έπιασε, 2-2. Πήγαμε με Ελευσίνα δεν την έπιασε πάλι. Στα Τρίκαλα, η μόνη ομάδα που μας έκανε φάσεις. Στην Καλλιθέα πάλι το ίδιο και με Αγροτικό Αστέρα.

Όταν η πίεση είναι καφενειακή, δεν έχεις καμία τύχη. Εσείς νομίζετε ότι δεν φτάνουν στα αυτιά των ποδοσφαιριστών; Όταν τους αμφισβητούμε όλους. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη. Είναι μία καλή ομάδα, δεν είναι όμως γεννημένη για πρωταθλητισμό, δεν είναι έτοιμη. Από τους 20 που πήραμε, δεν μπορεί να σου βγουν όλοι.  Για να πάρεις έναν παίκτη των 100.000 ευρώ είναι ένας-δυο τρεις που θα έρθουν από την Α στη Β΄ Εθνική. Με των 20.000-40.000 ευρώ δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βγουν και θα αντέξουν στην πίεση. Μου αρέσει ότι είμαστε ομάδα. Δεν κερδίζουμε κατά τύχη.  Είμαστε ομάδα και όμως χάνουμε».

Για την λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη:

«Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία. Τον γνώριζα σαν Σταύρο, σαν Λαμπράκη, πιναμε ένα καφέ. Να ξέρει ότι έκανε ένα φίλο. Του εύχομαι τα καλύτερα. Ειτε σαν προπονητής, είτε σαν τεχνικός διευθυντής, είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πρέπει να υπάρχει στο χώρο αυτό».

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 22:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep