«Δύσκολο να βρεις παίκτες»

Προσπάθεια για μία, δύο μεταγραφές θα κάνει η Λαμία σύμφωνα με τον Γιώργο Κόλτση.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη (2-1) της Λαμίας απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα ο Γιώργος Κόλτσης. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, λέγοντας ότι είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να εντοπίσουν οι ομάδες καλούς και έτοιμους παίκτες. Αναλυτικά ανέφερε:

«Η σημερινή νίκη είναι πολύ μεγάλη για μας, γιατί παίζαμε με μία ομάδα που φέτος έχει δείξει ότι δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Έχει διαφορετικές βλέψεις και μία ομάδα που έχει παίξει με ΟΦΗ, Τρίκαλα και Απόλλωνα και δεν έχει ηττηθεί. Αυτό από μόνο του καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για μας.

Ήμασταν λίγο αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε την πίεση, έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι και ήρθε ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Είναι πολύ δύσκολο αυτό τον καιρό να βρεις καλούς παίκτες και έτοιμους που παίζουν σε ομάδες, να τους αφήσουν και να τους πάρεις. Θα κυνηγήσουμε μία, δύο περιπτώσεις αν βρούμε, να ενισχύσουμε την ομάδα».

Ο σκόρερ, Αλέξανδρος Καραγιάννης ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, γιατί πάλεψαν, έδωσαν τα πάντα και ήρθε η νίκη που ήταν δίκαιη. Εύχομαι καλή πορεία στον Αγροτικό Αστέρα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Τακτικά ήταν πάρα πολύ καλή και μακάρι να κάνουν το ίδιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για τα δύο γκολ που σημείωσε: «Χωρίς τους συμπαίκτες μου, δεν μετράει το προσωπικό. Έτυχε να είμαι εγώ στις φάσεις και να σκοράρω. Πάνω από όλα μετράει η νίκη».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Είναι μία από τις καλές της Super League. Παίζουμε στο γήπεδό μας. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και βλέπουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΣάββατο, 07 Ιανουάριος 2017 19:43

3 comments

  • Rizos
    Rizos Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 20:47 Comment Link

    I am Greek Australian born in lamia, and now a permanent resident. I have followed the team for the past few years and I truly believe if we are to go any further we (Need a professional center forward no 10 ). We cannot score easily. We have to fight for every game. Like a camel needs water lamia needs a γκολτζη τέλος.

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 13:11 Comment Link

    Ρε πλάκα μας κάνετε; Μήπως ξεχάσατε, η σας διαφεύγει τι δήλωσε προ καιρού σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ομάδας κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ; Εκτός κι άν πιστεύετε, ότι εμείς οι φίλαθλοι της ΛΑΜΙΑΣ, βόσκουμε κουτόχορτο. Είναι προτιμότερο να μην υπόσχζεσθε, παρά να αναιρείτε, ή να βγαίνετε εσείς ως φερέφωνα και να λέτε ότι είναι δύσκολο τέτοια εποχή να βρείς παίκτη επιπέδου. Εμείς ξέρουμε, πως όποιοι θέλουν, μπορούν [πχ ο κ. ΓΥΑΛΙΑΣ πήρε τον ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ από την ΛΑΡΙΣΑ]. Όμως και στην ξένη αγορά υπάρχουν παίκτες, αρκεί κανείς να θέλει. Εκτός κι άν εφαρμόζετε κι εσείς το σύντημα του κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, που επί μια 5ετία περίπου, ψάχνει για στόπερ και σεντερφορ και γι αυτόν ΔΕΝ βρέθηκε κανείς. Τότε πάμε πάσσο. Μην μας τρελλαίνετε όμως, με τέτοιου είδους φθηνοδικαιολογίες. Έλεος πιά, Φτωχοί σε χρήμα μπορεί να είμαστε, αλλα σε μυαλό, δοξασμένος ο Θεός, κάτι έχουμε.

  • Επαμεινώντας
    Επαμεινώντας Σάββατο, 07 Ιανουάριος 2017 22:48 Comment Link

    Mια Ελληνική παροιμία λέει σχετικά με τη δήλωση αυτή του κ. ΚΟΛΤΣΟΥ ¨"Η νοικοκυρά που δεν θέλει να ζυμώσει, μια εβδομάδα κοσκινίζει". Κι ερωτώ εγώ και ο κάθε αγνός φίλαθλος τον κ. ΚΟΛΤΣΗ. Ο Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ, πως τον βρήκε πχ τον ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ και τον πήρε; Κατά σύμπτωση σε κανένα φακελλάκι του πάλαι ποτέ ΚΛΙΝ; Πλάκα μας κάνετε; Όταν έκανε τις δηλώσεις ο κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, τότε δεν βλέπατε ότι αυτό ήταν δύσκολο; Τώρα που πρέπει ελπίζω λογικά [εκτός κι άν ακόμα εθελοτυφλείτε] να διαπιστώσατε, πως επιθετικά και μάλιστα στη θέση του Σεντερ φορ υπάρχει πρόβλημα με το γκόλ, τώρα κάνετε πίσω αρκούμενοι στην απόκτηση του δανεικού ΦΕΦΕΡΛΗ; Νομίζετε ότι μας καλύψατε, ή θεωρείτε πως καλύψατε τη θέση αυτή; Γιατί εάν στο σημερινό αγώνα απέναντι στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ, δεν έκανε στο ημίχρονο την αλλαγή βάζοντας τον ΝΤΑΡΜΠΙΣΑΙΝΤ σέντερ, δεν κερδίζαμε με τίποτε. Χωρίς σέντερ φόρ γκολτζη, απλά κυλάμε πέτρες στον ανήφορο και όποιος δεν το βλέπει, μάλλον έχει καταρράκτη στα μάτια. Μπορεί να είμαι σκληρός, αλλά να γνωρίζετε πως, "Οποιος θέλει το καλό σου σε κάνει και κλαίς, ενώ όποιος θέλει το κακό σου σε κάνει και γελάς". Συνεπώς, αλλού αυτά κύριοι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep