Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστρέφουν στις προπονήσεις στην Καισαριανή

Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια την επόμενη ημέρα στον Εθνικό Αστέρα, οι παίκτες της Καισαριανιώτικης ομάδας πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στις προπονήσεις, ώστε να μην πάει χαμένος ο καιρός του.

Έτσι από την Τρίτη το απόγευμα οι παίκτες της Καισαριανιώτικης ομάδας θα επιστρέψουν στο γήπεδο και θα συνεχίσουν να γυμνάζονται, περιμένοντας από την δική τους πλευρά τα νεότερα, αλλά και τις εξελίξεις στον σύλλογο.
Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές ενημέρωσαν τον τεχνικό τους Πέτρο Δημητρίου για την κίνηση αυτή, οπότε και αυτός με την σειρά του θα είναι κανονικά από αύριο στο γήπεδο και θα επιβλέπει τις προπονήσεις.

 

Ο Έλληνας τεχνικός, όλο αυτό το διάστημα, έχει την συνδρομή του άμεσου συνεργάτη του Ανδρέα Σάννη, αλλά και του προπονητή της ομάδας νέων Βασίλη Έξαρχου.  Είναι χαρακτηριστικό ότι το προπονητικό τημ του Εθνικού Αστέρα θέλει στην παρούσα φάση να συνεχίσει να δουλεύει, ιδιαίτερα με τους νέους παίκτες, που παρά τις μεγάλες δυσκολίες, έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους και έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.


Από εκεί και πέρα στην Καισαριανή περιμένουν την εξέλιξη με την έφεση που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ ο Εθνικός Αστέρας, αναφορικά με την απόφαση της Football League να βγάλει από το αγωνιστικό της πρόγραμμα το παιχνίδι με την Λάρισα, αν και αρχικά είχε ορισθεί κανονικά. Σίγουρα η απόφαση της έφεσης θα καθορίσει το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα και θα φανουν πολλά για την συνέχεια.

Last modified onΔευτέρα, 16 Απρίλιος 2012 16:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep