Προβληματισμός στον ΟΦΗ

Οι ανακατατάξεις είναι πολύ πιθανές στον ΟΦΗ μετά την ήττα (2-1) από τον Αγροτικό Αστέρα. Υπό κρίση ο Νιόπλιας.

Βαρύ είναι το κλίμα στον ΟΦΗ μετά την ήττα (2-1) στον Εύοσμο. Οι Κρητικοί για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, έμειναν 6 πόντους μακριά από την κορυφή και καλούνται να αλλάξουν άμεσα πρόσωπο, αφού ακολουθούν διαδοχικά ματς και, μάλιστα, κόντρα σε διεκδικητές της ανόδου.

Την Κυριακή (08/01) οι «μελανόλευκοι» καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στον Πανσερραϊκό, όμως οι ανακατατάξεις θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Δύσκολη πλέον και η θέση του Νίκου Νιόπλια. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και είναι υπό κρίση. Μάλιστα, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα προπονητή, ενώ ήδη έχουν ακουστεί ονόματα όπως αυτά των Παύλου Δερμιτζάκη, Νίκου Παπαδόπουλου, Αλέκου Βοσνιάδη...

Απών από την προπόνηση της Πέμπτης (05/01) ήταν ο Ράντι λόγω χτυπήματος στο πόδι, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Άγγελος Χαντί. Αντίθετα, απών θα είναι ο Αντουκόρ που αποβλήθηκε.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 00:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep