«Πήραμε... έξι βαθμούς»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου μίλησε για την διπλή σημασία της νίκης του ΑΟ Χανιά απέναντι στον Πανθρακικό μέσα στη Κομοτηνή. Ο Σάκης Παπαβασιλείου μίλησε για την διπλή σημασία της νίκης του ΑΟ Χανιά απέναντι στον Πανθρακικό μέσα στη Κομοτηνή.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου υποστήριξε πως η νίκη του ΑΟ Χανιά κόντρα στον Πανθρακικό που έχει τους ίδιους στόχους μετράει διπλή.

Στην υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του στάθηκε ο νέος τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Σάκης Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη των Κρητικών με 2-0 επί του Πανθρακικού. Αναλυτικά είπε:

«Στο σημερινό παιχνίδι για το τακτικό και αγωνιστικό κομμάτι δεν θα αναφερθώ καθόλου αφού το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Αυτό που προέχει για εμάς είναι ταπεινά και προσγειωμένα να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σπάρτη και πλέον το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτή η νίκη ήταν μεγάλη και τη χρειαζόταν η ομάδα για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βρίσκομαι στην ομάδα των Χανίων μια εβδομάδα και δουλέψαμε όλοι κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά ήταν όλοι προσηλωμένοι για έναν στόχο που ήταν να έρθουμε στην Κομοτηνή και να πάρουμε το παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος πραγματικά που συνεργάζομαι με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές. Είναι ήρωες επειδή ήρθαμε με ένα κοπιαστικό ταξίδι και αυτοί οι 14 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν, έδωσαν τα πάντα για να πάρουμε αυτούς τους έξι πολύτιμους βαθμούς. Μετράνε διπλοί αφού έχουμε τους ίδιους στόχους με τον Πανθρακικό.

Είμαι υπερήφανος και πάρα πολύ συγκινημένος για την τόσο μεγάλη χαρά που έδωσαν στους εαυτούς τους, μετέπειτα σε εμένα και κατ’ επέκταση στον κόσμο των Χανίων. Θα δείξουμε στον κόσμο μας ότι η ομάδα θα διεκδικήσει με ίσους όρους τη σωτηρία στην κατηγορία. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα για να πετύχουμε τον στόχο μας μέσα στη χρονιά.

Κάθε ομάδα έχει τα δικά της προβλήματα, αλλά αυτά την δυναμώνουν και εμείς πρέπει να προχωρήσουμε και να στηρίξουμε αυτό τον πρόεδρο που στηρίζει την ομάδα και έχει όραμα για αυτή την προσπάθεια».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

 

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 23:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep