«Άδικη ήττα»

Ο Γιώργος Κόλτσης τόνισε ότι δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Λαμίας.

Άδικη χαρακτήρισε την πρώτη ήττα της Λαμίας στο πρωτάθλημα ο Γιώργος Κόλτσης. Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ είπε: «Σήμερα χάσαμε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και θεωρώ ότι είναι και άδικο. Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες και ο Παναιγιάλειος στη μοναδική ευκαιρία με σουτ εκτός περιοχής κατάφερε να σκοράρει.

Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες. Ήταν μια ομάδα που είχε αλλάξει προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Ξέραμε ότι θα συσπειρωθεί ο κόσμος. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Δεν έχουμε παράπονο. Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, αλλά παρόλα αυτά δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο». Ο Κόλτσης, απάντησε, τέλος σε σχετική ερώτηση ότι ο Μπάμπης Τεννές δεν πηγαίνει συνήθως σε συνεντεύξεις Τύπου.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Στρατής Βαλιός είπε: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ο αντίπαλος προηγήθηκε, προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποιο τέρμα, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 18:50

4 comments

  • Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017 00:29 Comment Link

    Θέλει μεταγραφές η ομάδα αν θέλει να βγει αλλιώς μην μας σπάτε τα νεύρα. Και εσείς το βλέπετε ότι θέλει δε γίνετε 11 παίχτες να παίξουν 34 αγωνίστηκες και με αγώνες ανά 3μερες. Η ομάδα πήγε καλά στην αρχή βοήθεια θέλει άντε μη τα γράφουμε παντού, ξυπνάτε.

  • Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017 00:29 Comment Link

    Θέλει μεταγραφές η ομάδα αν θέλει να βγει αλλιώς μην μας σπάτε τα νεύρα. Και εσείς το βλέπετε ότι θέλει δε γίνετε 11 παίχτες να παίξουν 34 αγωνίστηκες και με αγώνες ανά 3μερες. Η ομάδα πήγε καλά στην αρχή βοήθεια θέλει άντε μη τα γράφουμε παντού, ξυπνάτε.

  • ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ [ΦΩΝΤΑΣ]
    ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ [ΦΩΝΤΑΣ] Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 21:43 Comment Link

    Σήμερα θεωρώ,πως χάσμε την πιό μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστούμε απο ολους τους άλλους διεκδικητές, που χάσανε.Όμως το χύσαμε δυστυχώς το καρδάρι με το γάλα και τούτο γιατί η ομάδα μας όπως είχε πεί και ο πρόεδρος προ ημερ.ων, ήθελε ενίσχυση, αλλά εις μάτην. Με νίκη σήμερα και το Σάββατο και όπως έχει το πρόγραμμα στη συνέχεια, η ομάδα μας θα πήγαινε τρένο.Τώρα όμως βάλαμε και τους άλλους στο κόλπο και γι αυτό πρέπει-επιβάλλεται άμεση ενίσχυση σε 1-2 θέσεις, ήτοι στη θέση του Ντζόκιτς και έναν γκολτζή σούπερ ει δυνατόν. Επειδή έχουμε καλό υλικό.δε σημαίνει ότι δεν θέλουμε συμπλήρωμα,γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και θα αντέξει, όποια ομάδα έχει λύσεις καλές, σε όλες τις θέσεις,

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 21:34 Comment Link

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΗΤΤΑ.ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ,ΣΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΜΟΝΟΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΚΕΝΑ. ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ ΤΥΠΟΥ ΛΟΥΚΙΝΑ, Η ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΟΖΙΝΙΟ,Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ. ΑΛΛΟΙΩΣ ??????

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep