«Φωνάζει» για ενίσχυση

Άμεση η ανάγκη μεταγραφών στην άμυνα του Άρη – Διάψευση της ΠΑΕ για το άνοιγμα 2 εκατ. ευρώ

Η ήττα του Άρη στην Καλλιθέα προκάλεσε προβληματισμό σε όλους στην ομάδα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης στην άμυνα. Τα κενά στα μετόπισθεν ήταν αυτά που εκμεταλλεύτηκε η αθηναϊκή ομάδα, ενώ για ένα ακόμα παιχνίδι οι «κίτρινοι» δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν, αν και είχαν 2 δοκάρια και 17 τελικές προσπάθειες.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ήταν απογοητευμένος μετά το παιχνίδι στο «Ελ Πάσο» και δεν μίλησε στους παίκτες, αν και καθόταν μαζί τους. Πλέον ο πρόεδρος του Άρη, μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο καλούνται να κινηθούν άμεσα για την ενίσχυση του ρόστερ, και να αποκτηθούν άμεσα ένας στόπερ κι ένας «κόφτης».

Παράλληλα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρει πως η ΠΑΕ Άρης έχει άνοιγμα 2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε κατηγορηματική διάψευση, λέγοντας:

«Ανάξιο σχολιασμού το δημοσίευμα της εφημερίδας. Oυδεμία σχέση έχουν τα επιχειρηματικά του Καρυπίδη με τον Άρη κάτι που άλλωστε έχει τονίσει πολλές φορές ο ίδιος. Αστείο και αβάσιμο το άνοιγμα που αναφέρεται και ότι πρέπει να ρυθμίσει οφειλές η ΠΑΕ. Ξέρουμε από ποιους κύκλους εκπορεύονται αυτά και όταν έρθει η ώρα θα πράξουμε τα δέοντα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep