Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλικό και στη Νήαρ Ηστ

Φωτογραφία από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Καισαριανής από τις εποχές που όλα κυλούσαν καλά και κάποιιο άνθρωποι έδειχναν σεβασμό στην ιστορία της ομάδας. Φωτογραφία από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Καισαριανής από τις εποχές που όλα κυλούσαν καλά και κάποιιο άνθρωποι έδειχναν σεβασμό στην ιστορία της ομάδας.

Στον Εθνικό Αστέρα σκέφτονται να κάνουν ακόμη ένα φιλικό στη Νήαρ Ηστ αφού θέλουν ένα αντίο που να σέβεται την ιστορία της ομάδας.

Η μικρή προσέλευση του κόσμου και η απουσία των μελών της διοίκησης της ομάδας ήταν χαρακτηριστική στο φιλικό του Εθνικού Αστέρα με το Κορωπί την Μεγάλη Τετάρτη. Η ποδοσφαιριστές μάλιστα δεν ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά το Πάσχα και όσοι μένουν μακριά αναζητούν ήδη ομάδες κοντά στο σπίτι τους για να κάνουν προπονήσεις. Ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Δημητρίου, με τους λίγους ανθρώπους που έχουν μείνει κοντά στην ομάδα σκέφτονται να κλείσουν ακόμη ένα φιλικό στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ. Την ίδια ημέρα είναι πολύ πιθανό να μιλήσουν στους δημοσιογράφους για όλα όσα έχουν συμβεί και έφτασε η ομάδα του Εθνικού Αστέρα σε αυτό το σημείο.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep