Η καλύτερη εκκίνηση

Στην τρίτη του θητεία στη Football League, ο Άρης κάνει το καλύτερο του ξεκίνημα

Να επιστρέψει στη Super League θέλει ο Άρης φέτος και ήδη έχει ξεκινήσει δυνατά. Η εκκίνηση των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα της Football League είναι η καλύτερη, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες συμμετοχές του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Τη σεζόν 1997-98 ο Άρης αναγκάστηκε για πρώτη φορά να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική. Ξεκίνησε δυναμικά με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, πριν γνωρίσει την πρώτη του ήττα. Στα πρώτα επτά παιχνίδια είχε συγκεντρώσει 14 βαθμούς, με απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα.

Τη δεύτερη φορά που οι «κίτρινοι» βρέθηκαν στη Football League ήταν το 2005-06 και η αρχή ήταν δύσκολη. Ο Άρης ξεκίνησε τη χρονιά με δύο ήττες και μια ισοπαλία και στην 4η αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη του νίκη. Μετά από επτά αγώνες, είχε μόλις οκτώ βαθμούς στο σακούλι, με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Στην τρίτη του συμμετοχή στη Football League, ο Άρης είναι πιο έμπειρος και γνωρίζει καλά τι χρειάζεται για να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει. Βέβαια, οι δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα προκάλεσαν τριγμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο ακολούθησαν πέντε σερί νίκες και πλέον η κορυφή απέχει μόλις δύο βαθμούς.

Η παρουσία του Άρη στην κατηγορία της δίνει μια αίγλη, αλλά η ιστορία δείχνει πως οι «κίτρινοι» είναι απλά περαστικοί από αυτή. Ο σχεδιασμός της ομάδας από το ξεκίνημα της χρονιάς έγινε με προσανατολισμό την επιστροφή στη Super League και στις επόμενες 27 αγωνιστικές καλείται να συνεχίσει με την ίδια δυναμική για να τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep