Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Κουτσοσπύρος... μετρά κάρτες

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος επιστρέφει στο εκτός έδρας ματς του Πιερικού με την Καλλονή. Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος επιστρέφει στο εκτός έδρας ματς του Πιερικού με την Καλλονή.

Ο επιθετικός του Πιερικού δεν επιστρέφει στο ματς με την Καλλονή στην Μυτιλήνη, αφού πριν την κόκκινη στο ματς με την ΑΕΛ είχε συμπληρώσει κίτρινες και χρωστούσε δύο αγωνιστικές ακόμη.

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος που τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για την αποβολή του στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ θα απουσιάσει τελικά από έξι διαδοχικά ματς του Πιερικού διότι πρέπει να "ξεχρεώσει" και τις επτά κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει πριν από αυτή την αναμέτρηση. Ο 31χρονος επιθετικός του Πιερικού που μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την ομάδα της Λάρισας είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες στο ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα στις 23 Μαρτίου. Δηλώθηκε να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ και να απουσιάσει από τις αναμέτρήσεις με τον Εθνικό Αστέρα και την Αναγέννηση Επανωμής.

Αυτό σημαίνει πως στο ματς με τον Διαγόρα που δεν έχει οριστεί "ξεχρεώνει" τις τέσσερις αγωνιστικές της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ στο ματς με την ομάδα της Λάρισας, αλλά θα πρέπει να λείψει σε δύο ακόμη ματς. Αυτά θα είναι με την Καλλονή στην Μυτιλήνη και με τον Πλατανιά μέσα στην Κατερίνη. Ο 31χρονος επιθετικός θα είναι πάλι στην διάθεση του Γιώργου Χατζάρα στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κατερίνη. 

Οι ποδοσφαιριστές του Πιερκού το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έκαναν την τελευταία τους προπόνηση και πλέον είναι ελεύθεροι για τις ημέρες του Πάσχα. Θα επιστρέψουν στην Κατερίνη την Τρίτη του Πάσχα για προπόνηση και ίσως την Τετάρτη να δώσουν φιλικό παιχνίδι με κάποια από τις ομάδες της περιοχής διότι την Κυριακή του Πάσχα δεν έχουν υποχρεώσεις μιας και αντίπαλος τους είναι ο Διαγόρας.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων έχει επιστρέψει και ο Πέτρος Καμινιώτης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Last modified onΠέμπτη, 12 Απρίλιος 2012 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep